– Folk tror de vet alt om meg – VG

Popbilde: Billy Elish på Grammy Awards i Los Angeles i mars. Foto: A.P.

Billy Elish (19) mener fans er skuffet over hans sterke personlighet.

Amerikansk popartist vil snart gi ut oppfølgingsalbum Fremgang i 2019, Stolt over å ha gitt forsiden til det anerkjente musikkmagasinet Rullende stein.

Der dukker hun opp på flere sider med en nybleket meny. Sist han var på scenen var under Grammy Awards i mars, Hun gjemte håret under en svart og grønn veke, Publikum trodde det var hennes eget hår.

I intervjuet som følger med bildene, forklarer popkomikeren at han faktisk er en “privat” person og at alle som tror hun vet tar feil.

– Hver gang jeg leser om noens følelser om meg på nettet, minner internett meg på hvor lite de vet om meg. Faktisk sier 19-åringen at han aldri delte skitt.

Les mer

Billy Elish fikk 1,1 millioner likes på elleve minutter

Popstjernen beskriver det som sin “unike personlighet” som får omverdenen til å tro at han vet mye mer om det han trenger å vite om ham – men egentlig “vet ingenting”.

– Det viktigste de vet om meg er at jeg kan synge, jeg er kvinne – og jeg har en personlighet.

Elish skryter av den første siden og intervjuet hans Instagram, Hvem sier at hans 87 millioner følgere som dukker opp i pressen, er “en drøm”.

(Artikkelen fortsetter nederst i innlegget)

Grunnen til at hun er motvillig til å dele personlige ting, er på grunn av de sjeldne gangene hun gjør det, det blir raskt “så offentlig”.

READ  Molde får over 10 millioner dollar for opprykk - "flykter" til Spania - VG

Billy Elish fikk støtte etter fysisk anstrengelse: – Hun er vakker og normal

19-åringen vil dele alt han føler og tenker med sine følgere, men forklarer at det ikke alltid har vært online. Hun visste ikke hvordan hun skulle snakke, misforstå og tolke.

– Det er trist at de ikke kjenner meg, jeg kjenner dem ikke egentlig. Samtidig er vi åpenbart knyttet til hverandre på en måte, sier han Blad.

Les mer

Billy Elish avslører hemmelig forhold

Superstjernen hadde avguder selv i oppveksten, og han var spesielt interessert i Justin Bieber (27). I dag har hun stor forståelse for hvordan han og andre kjendiser velger å beskytte deres privatliv.

Samtidig sier Elish at han angrer på at han ikke har klart å gi fans alt de vil ha.

Elish har nylig mottatt kritikk fra noen, mener han Utfører såkalt “brannslukking”, En type markedsføring der en person refererer til en homofil, lesbisk, bifil eller trans.

Se mer om kaos på VGTV:

Imidlertid har det nye albumet, med tittelen “Always Happy”, sanger som ifølge Elise ytterligere gjenspeiler personen han er.

Fans kan forvente 16 nye sanger. Elish forklarer at det var en fananmeldelse gitt på debutalbumet Hvor går vi når vi sover? », Farvel til en tid.

Written By
More from Jakob Leif

Dette er de nye aktivitetene – VG.

Stortingets (VG) statsminister Erna Solberg (H) hadde en seriøs melding fra stortingslisten...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *