Fotball, Jose Mourinho | Mourinho klar for AS Roma

Portugiserne vil fange den italienske storklubben fra neste sesong.

Serie A-klubben bekrefter seg selv på den Nettsteder Mourinho, som nylig ble sparket fra Tottenham, vil overta ledelsen i sesongen 2021-2022.

– Å lage den vinnende planen

Mourinho har signert en avtale med Roma frem til sommeren 2024, og nyhetene er som lyn fra klar himmel.

– Etter møter med eierne og Diego Pinto, A.S. Jeg forsto straks Romas ambisjoner. Den samme resignasjonen og ønsket har alltid motivert meg, og vi ønsker å bygge en vellykket plan sammen i årene som kommer, ”sier Mourinho.

– Roma-fansens utrolige entusiasme har overbevist meg om å godta denne jobben, og jeg ser frem til sesongstart. I mellomtiden ønsker jeg lykke til til Paulo Fonseca, som fortsetter å gå ut av Dinho.

Tidligere på tirsdag ble det gjort klart at Paulo Fonseka ikke ville fortsette som Roma-trener neste sesong.

Sliter sterkt

Uten sjanse for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, slet den tidligere klubben til Francesco Totti denne sesongen og ble nummer sju i Serie A.

I Europa League går klubben videre til semifinalen etter å ha tapt 2-6 for Manchester United i første etappe. Returkampen finner sted torsdag denne uken.

Jose Mourinho har tidligere vunnet italiensk Serie A og ledet Inter til to ligagull, trofégull og Champions League-suksess mellom 2008 og 2010.

58-åringen har imidlertid gitt en mye vanskeligere oppgave ved å stenge Roma-forsvaret som har gått i stykker alle sesonger. 53 tilbakeslag i Serie A i 2020-2021 er så langt avgjort.

READ  Jakob Ingrikitson Sick - Bislett-spill skal droppes - NRK Games - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Roma har aldri vunnet den italienske Serie A etter Francesco Totti, Gabriel Batista og Co. Klubben toppet Italia i 2000-2001 sesongen.

Mourinho Horse Syden 2002 Trend FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United og Tottenham.

Written By
More from Jakob Leif

Corona i India – her er det feil

India har eksistert lenge I tsunamien av koronainfeksjon. Landets andre bølge toppet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *