Foto / Klima Junker trekker seg fra samtaler – VG

Toppscore: Foto / Klimt-spiss Caspar ble Junger League-mesteren og høyest scorer i 2020-sesongen. Foto: Mats Dorberction

Klubben skrev i en uttalelse at de hadde trukket seg fra samtalene om å overføre den danske spissen Caspar Junger, 26.

Publisert:

Lørdag kveld kunngjorde VG at den tyrkiske klubben hadde gitt ut en Kaiserisbor 25 millioner auksjon For Klimaprofilen. Søndag ble han oppdaget på Bodo lufthavn. Han snakket i noen timer Eurosport i Cartermoine:

– Dette er en veldig spennende mulighet for meg. Dane, som scoret 27 mål på 25 kamper for Klim i 2020, håper absolutt det vil gå bra, og det forventer jeg nesten.

Søndag kveld skriver Photo / Climate i en pressemelding at det ikke vil bli noen endring, omskaping Avisa Northland:

Tilbudet fra klubben var økonomisk tilfredsstillende, men det må være innhold i en endringsavtale og et rammeverk akseptabelt for klubben. Spesielt gjelder dette tilstrekkelig sikkerhet for overføringsgebyret som skal betales og for at transaksjonen skal konfigureres i en kjent og normal struktur.

Les mer

Informasjon til VG: Tyrkisk auksjon for Junker 25 millioner

Klubben sier at de har hatt dårlige erfaringer med lignende endringer de siste fem årene og må beskytte den med de nødvendige garantiene.

– Vi er absolutt skuffet over at vi ikke har klart å utgjøre en forskjell i tiden som er tilgjengelig, særlig siden den økonomiske strukturen var tilfredsstillende, sier Frod Thomassen, daglig leder, Klima.

VG lyktes ikke med å få tilbakemelding fra Caspar Junger.

VG og Junker gikk ut tidligere denne uken Kritisert Poto / Klimt for å avvise den italienske Serie A-klubben Crotons forsøk.

– Avtalen er, jeg kommer til Bodo, frigjør potensialet mitt, og så går jeg videre. “Hvis du scorer 20 mål, sender vi deg,” sa de. Jeg scoret 27 mål. Det var på grunn av det løftet jeg syntes Klimt var interessant. Jeg går opp, leverer, bom, og så går det. Det var hele motivasjonen min å gjøre dette bedre. Nå tenker jeg “Damn, hvordan kan jeg motivere meg selv til neste sesong hvis det bare er ord?”

Poto / Climate trakk interessen for Croton Junker etter rapporter om at de hadde avvist minst tre auksjoner, der den totale grensen var 15 millioner kroner.

Det internasjonale utvekslingsvinduet stenger mandag kveld.

VG oppdaterer saken.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Apple Music: – Få bedre lyd snart

Mange streamingtjenester tilbyr nå bedre lydkvalitet enn noen gang før. Den første...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *