Full Stromscotset i Isolation – Junior Player Victim – VG

Ikke trene sammen: Johann Howe og resten av Stromscotset er isolert. Her fra en eliteseriekamp mot Rosenborg. Foto: Bjørn S. Delebekk

Mandag kveld kunngjorde eliteserieklubben Stromscotset at en juniorspiller hadde testet positivt for koronavirus. Dermed er hele A-laget isolert.

Dette rapporterer klubben deres Nettsteder.

Hele A-laget og hele støtteapparatet knyttet til spilleren har vært isolert til 16. november. Den siste kontakten er 10 dager.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Junior har trent med førstelaget siden Corona gjenopptok trening etter pause. Spilleren hadde ingen symptomer og ble testet fordi han var i kontakt med en person smittet med viruset. Han ble undersøkt søndag kveld og er nå i isolasjon i 10 dager.

– Vi håndterer dette i samsvar med reglene og er i tett dialog med lokale helsemyndigheter og Norges Fotballforbund. Eric Doc Nutson, klubbens lege, forteller klubbens nettside at vi har begynt å overvåke infeksjonen i klubben og teste alle som er i nær kontakt med spilleren.

Les mer

Infeksjon på trommelen: – Frykt og tristhet, Ingert (75)

Siden det er landslagspause, påvirker ikke isolert tid kamper i Eliteserien. Neste kamp for Kotset er 22. november mot Bodo / Klim.

Media- og kommunikasjonssjef Magne Nilsson sier til VG at de er heldige med tiden. Laget trenger fortsatt en lengre helg og mindre trening i denne perioden. Han anslår at A-laget vil savne tre treningsøkter.

– Men det er for ille. Det viser hvor vanskelig det er å plukke opp fordi spilleren ikke har noen symptomer, legger han til.

Og planen er at alle spillerne på laget skal testes for viruset. Tidligere på tirsdag håper boet på å teste spillere snart.

READ  Trump med 26 nye unnskyldninger - VG

Stromskotset rangerer 13. i serien. I den siste runden tapte de mot naborivalen Emgendalen – men siden spilleren ikke var involvert i den kampen, ville ikke Emgendalen-spillerne bli isolert. Se høydepunktene i konkurransen her:

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Break for Chloe Kardashian og Tristan Thompson – VG

BREAK: Tristan Thompson og Chloe Kardashian, avbildet her i Los Angeles i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *