Globo fortsetter: – Jeg er veldig sliten med FIS

– Johannes Hasflot Globo sier at dette uten tvil er den største dagen i mitt liv noensinne.

Video på YouTube Dramatisk resultat for mesterskapet som ble arrangert i Tyskland på tirsdag.

Globo havnet i en klype med russeren Bolshoi, der sistnevnte brøt staven sin med de andre.

Lucret i påstandene: – Det er ikke bra å bli beskyldt for svindel

– Du har absolutt sett det jeg har avvist, og jeg synes det er helt syk. Jeg har gjort mange sprintløp og heat, og jeg vet hvordan jeg skal bedømme ting. Jeg følte meg überpigg, jeg hadde full kontroll. Selv da jeg gikk nærmere ham, presset jeg meg rett og slett ut av veien. Jeg har sett hva som skjedde med Maggie og Polshunov tidligere i vinter, og jeg vet at jeg ikke kan gjøre dette, sier Globo.

Tom for ord

Han sier at han så TV-bildene fra en annen vinkel og følte at det presset det rett ut. Han sier at han er målløs og at han virkelig har problemer med å finne ut hva han skal gjøre.

– Skal jeg reise hjem og fortelle resten av VM-sesongen og se om jeg kan finne på noe annet. FIS (International Ski Federation) Jeg er veldig sliten. Jeg synes måten de håndterer ting på er dårlig. De tør ikke ta en riktig avgjørelse, her sitter jeg uten medalje eller noe, er noe av det Globo sa i videoen.

Feil

Globo sier at han liker å bli presset ut av veien for formålet, og at det hele føles urettferdig.

READ  Oslo Pars bøtelegger Kjell Inge Røkkes Aker Biomarine en halv million kroner aksjemarkedet.

24-åringen er så frustrert at han ikke vet om det blir mer ski på ham.

På det samme bildet kan vi se noen av tankene han gjør om Norges stafettgull ved mesterskapet tidligere.

Globo trakk anken mot FIS ‘avgjørelse, og en del av historien er at han konkurrerte i verdensmesterskapet i Sveits neste helg.

(© NTB / TV 2)

Written By
More from Jakob Leif

Lokale leger ba Trump om å avbryte

Sist: President Donald Trump trosser advarsler. Et stort publikum er klar for...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *