– Grønt lys for å krysse Holland

Det skriver den tyske ledende avisen Bilde.

Listen over de som er interessert i superspissen Earling Brad Holland (20) er lang. Nå ser Chelsea også på en sjanse til å hente inn Dortmund-stjernen. Chelsea-trener Thomas Toussaint har allerede fått grønt lys for overgangen. Den tyske avisen trives.

Flyttbar: Borussia Dortmund tok ikke lett på bevegelsen, ettersom Earling Broad Holland og andre stjerner følte det. Video: Borussia Dortmund / YouTube
Se også

Chelsea er absolutt ikke den eneste klubben med Holland. Spekulasjonene om gjensynet mellom Ole Gunner Solskar og Holland på Old Trafford har ikke avtatt etter uttalelsen fra Manchester United-sjefen på en pressekonferanse onsdag.

– Jeg er i kontakt med Earling og det er flott å se ham bli spiller. Han er en Dortmund-spiller nå, men vi får se hva som skjer videre, “sa Solskar på en pressekonferanse onsdag.

Hollandes agent Mino Royola sa tidligere denne uken BBC Alle klubber med ambisjoner bør ha Jurbun på ønskelisten.

I intervjuet sa han at det er ti klubber i verden som kan kjøpe Holland og samtidig gi ham siden han trenger etter å ha oppholdt seg i Dortmund. Samtidig snakker han om hvor karrieren hans kan gå videre.

“Fire av de ti klubbene er i Storbritannia,” sa han.

Helt siden Red Bull flyttet til Salzburg 1. januar 2019 har Earling Brad Holland vært definisjonen av en målmaskin. Norge har scoret 71 mål på 70 kamper. Bare for Dortmund har han scoret totalt 43 mål på 43 kamper. I 2021 har han scoret 17 mål på 17 kamper.

Written By
More from Jakob Leif

Hyttebrann i Northland – Mannens dramatiske søk etter hjelp

Et rom brant ned til grunnen lørdag kveld Rishihamn, Andy kommune i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *