Hamilton i oppdateringer: – Definitivt ikke nok – VG

Louis Hamilton er ikke vant til å være der han er nå. Foto: Christian Bruna / AFP

Etter nok en helg preget av Red Bull-dominans er Lewis Hamilton intet mindre enn håpløs. Oppdateringer hjalp heller ikke. Laglederen var ikke enig.

Publisert:

Mercedes er stjernen Ringte for å oppgradere bilen Nylig etter Red Bulls dominans. Uten å gjøre den syv ganger verdensmesteren mer selvsikker av den grunn, fikk Hamilton endelig det han ønsket.

36 år gamle Max Verstappen synes avstanden er for høy til å si noe for oppgraderinger.

– Jeg tror ikke det virkelig vil snu ting. Oppgraderingen vil definitivt ikke være nok til å få ledelsen, sa Hamilton F1.com etter 4. plass søndag.

Les mer

Leklerk konkurrerte mot Perez – Verstapens overordnede i Østerrike

Mercedes lovet en rask bil for runde to på Red Bull Ring i Østerrike i helgen, men det er det virkelig ikke. Hamilton toppet nøyaktig en på trening, men Verstappen var enestående sammenlignet med Mercedes i kvalifiseringstid og ledet an fra start til slutt under søndagens løp.

Hamiltons lagkamerat Valteri Bodas ble nummer to og Max Verstappen ble femte denne sesongen. Til slutt ble Hamilton nummer fire.

Denne gangen er det 32 ​​poeng forskjell mellom de to i verdenscup-sammendraget. Det plager Hamilton, som ikke vant løpet 9. mai i Barcelona.

– Å miste så mye terreng som vi gjorde de siste løpet er vondt. Jeg mistet mange poeng i dag, insisterte Hamilton.

Men Storbritannia er klare til å gjøre alt de kan for å lukke gapet. I forrige uke gjorde han noe ekstraordinært, altså Reis til fabrikken i Brockley utenfor London for å hjelpe deg med simulatorkjøring.

READ  - Syvende plass enn gjødselinvesteringer - Viji

Dette er for å snu hver stein i jakten på rivaler. Hamilton sa at de fikk “gode ting” ut av simuleringen. Men etter søndagens løp så han ikke veldig optimistisk ut.

Fem strake løp uten seier har satt en demper på Hamilton, som for tiden ikke er veldig optimistisk med å vinne sin åttende verdensmestertittel.

– Det har gått lenge, men det gjør vi ikke akkurat nå. Vi gjør det vi kan, men det er vanskelig, sa Hamilton etter løpet.

Les mer

Argumenter om den nye pit-stop-regelen – Verstappen på søndagens beste startspor

På Instagram la verdensstjernen ut følgende melding søndag kveld:

– I tider som disse trenger vi å fokusere og være bestemt. Å gi opp er aldri et alternativ. De siste fem løpene har vært tøffe, men jeg prøver å være positiv. Jeg har tillit til laget mitt. Vi vil slå tilbake, skrev Hamilton, som prøvde å tydeliggjøre de negative historiene som dukket opp etter løpet.

36-åringen ble knust da han skadet flere av de 71 rundene på bakken i bilen. Toto Wolf, teamleder i Mercedes, mener helgen ikke er dårlig nok til at alle kan være.

– Jeg synes resultatet er litt, i lys av farten vi fikk. Vi havnet i kø bak McLaren, som kostet oss mye tid. Ellers var tempoet vårt bra, men ikke nok til å vinne, sa Wolf og la til at Mercedes ‘mål var å minimere “skade”.

Laglederen håper å se resultatene av oppgraderingene i de neste løpene.

– Vi har allerede kunnet se en forbedring i løpehastigheten siden forrige helg. “Vi gjør fremskritt og vil snart konkurrere om seieren,” sa German.

READ  Åpner: - Dårlig samvittighet

Neste løp vil finne sted neste helg på Silverstone-banen i England. Da er nytt nødvendig Sprintkvalifisering Testet.

Written By
More from Jakob Leif

John Buhler, Arbeiderpartiet | John Buhlers nye liv:

– John Buhler sier jeg er veldig glad for at jeg ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *