– Han bekymrer seg

Donald Trump var sent lørdag kveld Utgitt som forventet I høyesterettssaken mot ham. Med en stemme på 57-43 i Senatet var det aldri nær en dom.

Trump har hatt en relativt lav profil siden han forlot Det hvite hus til støtte for Mar-e-Lago i Florida. Selv om mange medier skrev om Trumps handlinger under rettssaken, gjorde han det Første rapport Lørdag kveld fra hovedmannen. Der fortsatte Trump anklagene sine lenge, inkludert at han ble jaktet av en heks.

I følge CNN Trump frykter likevel fortsatt at han vil bli avhørt av føderale embetsmenn etter kongestormen. I følge kanalen er det derfor han har vært relativt stille på dørene siden Joe Biden ble president.

“Han er bekymret,” sa en av hans nærmeste rådgivere til CNN.

Svinge: Under lørdagens høring i høyesterettsaken mot Donald Trump stemte senatet først for å vitne. Plutselig ombestemte de seg.
Se også

Nyheten ble kunngjort

Nevnes bør Donald Trump Utestengt fra sosiale medier I likhet med Twitter og Facebook mister han også det han ofte brukte som blåserør under en tidligere høyesterettssak mot ham for et år siden.

Nå har han nektet å vitne under rettssaken. I år forfølger han en søksmål fra Florida og den majestetiske Mar-e-Lago.

I en uttalelse gjentok Trump det han mener er «den største heksejakten i historien». Og han sier at “Make America Great Again” -bevegelsen bare har begynt.

“I de kommende månedene har jeg mye å dele med deg, og jeg ser frem til å fortsette vår fantastiske reise for å oppnå amerikansk storhet for vårt folk,” la den tidligere presidenten til:

– Sammen har vi ingenting å oppnå.

Symbol: Under lørdagens høring av høyesterettsaken mot tidligere president Donald Trump ble det litt opphetet for Trumps advokat, Michael van der Veen.
Se også

Trump gikk tilbake

Til tross for Trumps løslatelse stemte syv partikollegaer for å straffe ham. Richard Burr, Bill Cassidy, Susan Collins, Lisa Murkowski, Mitt Romney, Ben Sassay og Pat Doomy ble alle Trump.

READ  Sverige gikk ut av EM etter et heldig rødt kort

I følge den største overraskelsen på listen CNN Senator Richard Burr. Han En av to senatorer som ombestemte seg etter høyesterettsaken, Som dermed stemte på Trumps skyld.

“Det er sterke bevis for at president Trump er skyldig i å ha ansporet til opprør mot myndighetene,” sa Burr.

Said Anders Romerheim, en amerikansk forsker ved Department of Defense Research (IFS) Lørdag kveld sa Duckblatt at han ikke var overrasket over det endelige resultatet.

– 57-43, som er som forventet. Prosessen ble raskt politisert, og ga dermed liten mulighet for en reell undersøkelse av kriminalitetsspørsmålet. Dette var et veldig dårlig signal da republikanerne stemte for å oppheve hele saken da den startet, sa han til Docladet.

Written By
More from Jakob Leif

– Dette er en veldig dum beslutning. Det ville være stygt

Artikkelen fortsetter under annonsen Fire måneder etter at Tyrkias president Recep Tayyip...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *