– Han er veldig profesjonell – VG

Valle (VG) (Valerenca – Surfsburg 4–1) ble nummer to på fiolinen bak angripende stjerne Vidar Arn Gordonson (31), men nå løper Henrik Udall (24) i hele Valerenca.

Publisert:

Både i 1-0 og 2-0 vekket han lagspillerne og løftet ytterligere oppfinnsomhetsnivået – og et frisparkperle fra Christian Porchgraving og en strålende Odin Diego Holm alternativ scoringspause i sine første minutter etter skade, som til slutt ga Valerenca ledelsen over Surfsborg Was 4-1.

Så det er ingen tvil om hvem som er best på banen torsdag kveld. Wood, som kom fra Askim, tok ledelsen fra Wither Arn Gordon, som ble skadet opptil fire mål i sine fem starter.

Mannen som scoret høyest poengsum på Ozone for Ozone i fjor viste seg å være langt farligere denne sesongen enn trener Doc-Elev Fagermos opprinnelige førstevalg (1 mål).

– Det er veldig bra å ha to gode spisser for en trener og en klubb. Dette er veldig bra. Etter å ha spilt Oboslica, kommer han til Valerenka og tilbyr det han har gjort nå. Fagermo sier til VG at det er respekt for det.

I sentrum: Christian Dahl Portscrewing og Henrik Udall (til høyre) ødelegger etterretningshallen torsdag kveld. Foto: Tront Reader Digen / NTP Sconfix

– Hvorfor gjorde han det?

– Fordi han er veldig profesjonell. Han jobbet med en personlig trener i Bergen, og han brukte sine egne penger. Så kom han til Valerenka og fikk et profesjonelt apparat rundt seg og tok det den første dagen. Valerencas trener sier at han har blitt en eliteseriespiss.

READ  Rory McIlroy skudd blir viral: - Han skjøt golfballen mot sin egen far

Både Udal og Valerenka tok absolutt tid til å komme i gang. Vi fikk både AC / DC, Kiss og John Fokerti på høyttalerne på forhånd, til slutt kunne 5000 Throats synge i Intelligence, “Valerenka Kerke” satte fyr på atmosfæren og Fakarmos råd fra benken kunne ikke lenger høres på stativet.

Oppfølgeren ga en liten rockrull. Valerenka hadde mer av ballen, men slet i siste tredjedel. Surfsborg slet lenge med å rykke opp og hadde nesten hundre færre angrepspass enn halvparten av motstanderen. Uten hjemmelaget – med Aaron Dunn og Gordon som sitter på tribunen – er spesielt farlig.

Colkettermal

I 43 minutter brøt Nasberg med Surfsborg på vei til angrepet. Frederick Oldroop Jensen gikk foran, Henrik Bjartel sparket til siden, Tobias Christensen spilte for Christian Portgreving, og den flate stolpen bakfra var rettet mot målvakten på 42 minutter.

Udhal roet seg ved første berøring og stakk ut en gang til. Ballen ble kastet i det trange hjørnet bak den litt lukkede Anders Christiansen og laget bak målet fikk til slutt den ekte til å brøle.

Inntil da var Surfsburg-blokkeringen Ben Caramogo faktisk den farligste på banen. Først gikk han rett fra kanten av sekstenmeteren og deretter fikk han kampens første sjanse etter dødball. Men ble forhindret fra å gå ned av Henrik Bizard.

Egnet for sunn smøring, den vil være overalt. I andre omgang gikk han hardt ut i en kamp mot Emil Paulson, som kunne ha vært et frispark mot ham. I det minste var det mening fra Surbork-trener Lars Bohinen, men dommer Christopher Hagnesses var uenig. Spillet fortsatte, med Amore Layouni banket på lang avstand og Christianson måtte tilbake.

READ  England - Danmark - De gjør narr av Danmark

Det tok også svenske tuniseren, men senere beviste det at Udal var en reell måltyv. Han “tok” ballen fra Lyoni og dynket 2-0.

– Jeg tror ikke det er førstevalget. Vidar har gjort noen ting jeg ikke kan gjøre. Så han rangerer først i rekken, og Udhal tenker beskjedent. Men Island er ikke klar til å kjempe de neste ukene.

Aaron Dunn kunne derimot komme tilbake til derbyet mot Lillestrom 11. juli, ifølge Fagermo. Sverige-Norges Albin Marbelt (til høyre) fortsatte Surfsburg-kampen med sin høyreagent Jim Solbagen dagen etter da han forberedte seg på Valerenka.

– Jeg forstår spørsmålet. Aaron er absolutt interessert, men Doc-Elev Fagermo sier at han ikke vil forsvinne i morgen.

Frispark perle og comeback mål

VIF-treneren trenger ikke Dunn, Gordonson eller mer fra Utah for å få enda høyere score i Surfsburg: Han klarte ikke å få hendene på Henrik Bijard igjen, Nikolai Nass slapp ham, denne gangen ga dommeren et frispark.

Kursets beste kristen, Portscrew, skrudde ballen godt og hardt inn i veggen og krysset.

Odin Diego Holm debuterte på banen for første gang i årets eliteserie da Port Greaves forberedte seg på å ta en 3-0 ledelse. Den menstruerende 18-åringen kan først glede seg over lagets frispark, så snapper han showet vekk fra seg selv – og alternerer Suleiman Pojangs crosspass.

Holm snurret på 16 meter, fornærmende en hoppende kristen med et arrogant hat og gikk videre til Valerenkas fjerde. Da var det lite å si at Evan Nasberg rotet ballen i finalen på sitt eget nett.

Les mer

Fotballkometer: Odin Diego Holm

Pluss innhold

Lars Bochinans fem første kamper som Surfsburg-trener endte 4-10 med tre nederlag, en uavgjort, en seier og en målforskjell.

READ  Klima er det eneste som forener seg

– Vi har litt problemer. Når det gjelder teamet, er vi på beina. Avhenger av om et lag som Surfsburg har de beste spillerne. Utløpet til nøkkelspilleren i denne perioden peker mot VG etter sitt andre 1-4 nederlag i Bohinen-klubben.

Han avskjediget Ibrahim Gone med en suspensjon, og Ole J ன் rgen Holverson og Christian Furdal Offset ble begge skadet på benken.

VG Live: Hele minutter og spilleroverføring her!

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

– Han bekymrer seg

Donald Trump var sent lørdag kveld Utgitt som forventet I høyesterettssaken mot...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *