– Han har litt å bevise – VG

Tung vår: Jens Betterhawk scoret det viktigste målet for Milan mot Samporia, men fikk ellers ikke spille denne våren. Foto: Jonathan Moscope / Sportimage / PA Images

Landslagssjef Stale Solbagan er bekymret for spilletiden til Milanos Jens Better Hawke (21).

Publisert:

– Haju har lite kamptrening, men midt i uken (på trening) spiller han mye elleve mot elleve mot Milan. Han har litt å “bevise” her. Du bør se ham om sommeren hvis tilstanden er stabil. Sannsynligvis ikke om han vil være på landslaget. Solbagan sier da til VG at han trenger å spille mer.

Hawke ble utelukket fra treningskamper mot Luxembourg og Hellas i juni. Men landslagssjefen vil at kantspilleren skal spille mer tid.

– Milan er en fantastisk klubb. Han trenger ikke å spille Alle Kamper der, men han kan ikke ha nok en hel sesong uten en viss kamprytme hvis han vil spille på høyeste nivå internasjonalt og med landslaget. Dette er noe han, rådgiverne og klubben trenger å finne ut av. Milan gikk inn i Champions League, og selvfølgelig er det en klubb som ønsker ekstra forsterkning. Totalt sett blir de spurt om hvordan de ser på Hajj, men han har en seriøs energi, sier Solbagan.

Siden 21-åringen ble overført fra Poto / Klimt, har han spilt i 18 Serie A-kamper, hvorav 15 er vikarer. Han har fem kamper i Europa League.

Les mer

Baneagent på møtet med Milan – her er sjefens nyheter

– Det var tungt. Jeg hadde ønsket flere muligheter, men spillerteamet som helhet er sterkt, og i noen kamper passer ikke konkurransefilmen i meg eller mitt spill. Så bruker de de andre spillerne, sier Hawk til NTP.

READ  Piloten ble drept i en helikopterulykke ved Telemark

Han måtte sjelden vise seg, spesielt i begynnelsen, og skilte seg med vakre og viktige mål mot keltisk, Napoleon og Samboria.

– Jeg er åpen for hva som helst. Hvis de gir meg et signal om at spilletiden blir mindre, er jeg klar til å gjøre noe annet. Men jeg er klar til å kjempe hardt for å få plass på laget. Jeg trives i Milano, lekegruppen er så fantastisk, Hawk sier at han vil snakke med agenten.

Les mer

Milan-stjerne til VG: – Jeg vil be Hajj om å bli

– Jens Better vil spille mer enn han gjorde nylig. Det er naturlig at vi snakker med Milan og hva slags tanker de har om neste sesong. Han vil spille mer, noe annet vil være annerledes. Samtidig forstår han at Milan er en flott klubb med stor konkurranse, men vi er sikre på at han vil spille mer, ”sa agent Ata Anek VG.

I følge VG følges Hawkins situasjon tett av toppklubber i Frankrike og Tyskland.

– Det er interesse fra klubber i forskjellige ligaer, men han sier mange sier at vi ennå ikke har tenkt på noe annet enn å trives i Milano.

Sa Solbagan Lenke til siste samling Han trodde Hawk «siste liten savnet i mars.

– Han har en veldig topp- og bunnkolleksjon, tror jeg. Jeg snakket litt med ham om det, sa Solbagan.

Written By
More from Jakob Leif

Ny studie: – 245 000 saker etter konferansen

En ny studie basert på DNA-analyse viser at 245 000 tilfeller av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *