Han husker dette best – V.G.

2001 og 2021: Roar Stoke – med ett unntak – kommenterte alle Champions League-finaler fra 2001 til 2021. Foto: Derge Wisnes og personlig

Nå er det over. Champions League sendes ikke lenger om det mange av oss fremdeles kaller Vizat. Det blir den 20. og siste kampen mellom Roaring Stoke (61), Chelsea og Manchester City.

Publisert:

Morton Langley kommenterte at Trentren hadde alle finaler fra 2001 til 2018, deretter 2019, 2020 og nå 2021.

– Hva synes du om de som gjør narr av deg på sosiale medier?

– Dette er sannsynligvis dem. Dette er ofte prisen å betale hvis du ikke spiller deg selv og noen andre.

– Hvordan har du det før den siste finalen din?

– Det er ikke noe mer enn de vanlige skjelvene før de store kampene, det virker som det er den siste finalekampen for Nend i Champions League på en stund. De siste 15 månedene har vært veldig spesielle, men det er rart å tenke at en livsstil jeg har flyttet til flere av Europas største fotballbyer hvert år, har kommet til en slutt i denne turneringen. Jeg var først i Manchester United mot Bruntby i 1998 – så det var en lang reise og mange opplevelser.

Les mer

Se dokumentaren “The Squad”: Inside the Leon Locker Room

Pluss innhold

– Hva husker du om din første finale i 2001?

– Arrangementet var så stort, spennende fordi det var siste nummer én og John Curve spilte i fantastiske San Siro. Jeg tror ikke jeg likte dette øyeblikket ettersom noen måtte gjøre dette, det kunne også være en del av den skrekkfylte gleden som kom inn i Milanos bagasje … Kampen endte 1-1 og Bayern München vant 5-4.

READ  Situasjonen i Norge er ustabil

– Jeg deltok i de 19 første finalene. Hvis den kan implementeres, tilbyr reserven en betydelig større dimensjon.

– Din uforglemmelige finale?

– Det er faktisk to finaler. Den ene jeg kommenterte, den andre kommenterte jeg ikke. Istanbul i 2005. Ett ord inkluderer galskap; Surrealistisk. Mighty Milan leder 3-0 med et sterkt lag. Stoke sier det er på tide for Liverpool, Steven Gerrard og John Arne Rice.

Star: Roaring Stoke med Roberto Carlos, kjent fra Inter, Real Madrid og Brasil i 2019. Foto: Privat

Så trekker han ut 2018-finalen, og han er ikke den eneste som kommenterer. Morton Langley var i Kiev da Real Madrid slo Liverpool i finalen.
– Jeg var i Oystercant, jeg så datteren min slåss, jeg skrudde av mobiltelefonen, og da jeg kjørte sent på kvelden, kunne jeg høre ubegripelige høye lyder og lurte på hvor jeg var, med ukjente og ukjente meldinger. En slags anerkjennelse av karakteren, som det var veldig hyggelig å få den gangen.

Les mer

Lam skriver i VG: Han er kopikeren av Cardiola og Mourinho

Pluss innhold

– Et uforglemmelig øyeblikk av en finale?

– Et magisk øyeblikk i 2002 i Glasgow i solskinnet til Zinedine Zidanes volleyball. Ramos ‘overtidsscoring, som snudde alt for Real i 2014, er sterk et øyeblikk.

– Hva synes du om lørdagens finale?

– At det ville være likt og at en finale mot Chelsea kunne gå tilbake til ekstraomganger. Chelsea er ikke en drømmemotstander for City, seriøse pressekamper, og Chelsea har allerede vunnet to ganger mot dem denne sesongen. Men noe sier at Kevin de Bruyne vil være bra, og at Ngolo Kanté skal prøve å stoppe ham. To veldig talentfulle ledere i en kamp og to av de beste keeperne i verden i en kamp. Dette blir en stor finale.

READ  Nabo bil med rekordår - 500 prosent økning i salg - E24

– Hva skal du gjøre nå?

– Kommenter fotball, men ikke på stedet med Champions League. Til tross for at den forsvant inn i Champions League TV2, har Nent mye fotball på scenen. Flere norske lag kvalifiserer seg også for Europa, og fra høsten 2022 vil Nent ha den populære Premier League.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Champions League live.

Written By
More from Jakob Leif

Fotograf nær Ericssons stykke – tok brutale bilder:

I løpet av kort tid måtte fotograf Lars Ronbach bestemme seg for...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *