HealthJem – Julegaver har forsvunnet fra postkassen

– Gir utrolig kjedsomhet når du sitter der – uten de tingene du befalte. Spesielt når det skjer så mange ganger, forteller Julie til Verina Myreng Doclad.

Hun og mannen Bent Ow Myreng opplevde nylig forsvinningen av tre pakker sporløst fra en postkasse på få dager.

Alle pakkene ble sendt til store deler av landet via en distribusjonstjeneste fra dør til dør kalt HealthJem. Pakker leveres ved avislevering tidlig om morgenen, og plasseres ofte utenfor inngangsdøren eller via postkassen.

Nyheten om at pakkene hadde kommet ankom telefonen tidlig på morgenen, og Myreng våknet og gikk utenfor for å hente dem.

– Den første pakken ble revet, og deler av innholdet ble tatt ut. De to andre var borte da jeg skulle hente dem.

Lokalavis Dansbergs Flat Han nevnte først hendelsen.

– Veldig sjelden

Paret, som bor i Tea utenfor Dansberg, skrev et innlegg på en lokal Facebook-gruppe der mange sies å ha delt lignende opplevelser.

For å teste om det kunne være mangel på levering, eller tyveri, la Bent Ow Myreng opp en “lurepakke” i forrige uke som inneholdt søppel. Neste morgen var også dette borte.

Paret informerte ikke politiet om hva de mente var tyverier, men HealthJems kundeservice har blitt distribuert og refundert for varene og forsyningene. I følge distribusjonstjenesten er slike hendelser svært sjeldne.

– Vi tilbyr mange pakker og i sjeldne tilfeller opplever vi at noen av disse blir stjålet. Men heldigvis er det unntaket. I løpet av de siste to månedene har vi levert rundt 2 millioner pakker, hvorav de fleste kommer trygt til mottakeren, skriver kommunikasjonssjef Marius Hussein-Evanson i en e-post til Doclad.

READ  Utbrudd forventet i Oslo - VG

I følge Hussein-Evanson var det ingen økning i denne typen saker før jul.

Pakketyven ble tatt på stranden

Imidlertid har lignende hendelser blitt rapportert i mange deler av landet den siste tiden.

Rapportert i slutten av november Stavanger Uptenplot HealthJems kurer fortalte juleavisen om de 4000 kronene som mistet julegaver fra en postkasse i Valentinsdag, og for to uker siden politiet i Etswall EUB De mottok flere rapporter om tyveri fra postkasser.

I Westeria, Sandeford, har mange innbyggere opplevd åpning av postkasser og leting etter manglende brev, julekort og pakker. Fredag ​​morgen rapporterer Sandeforts Flat Politiet har arrestert en mann som var i besittelse av en stor mengde stjålet post om natten.

Denne personen er en bekjent av politiet.

– Han innrømmet at han hadde tatt alt dette. Det er vanskelig å si hvor mange pakker det er snakk om. Vi har ikke full oversikt, men vi jobber for å få det, sier Crime-sjef Paul Nutson til Doclad.

Politiet har beslaglagt et stort antall gjenstander og oppfordrer nå folk i området til å kontakte dem hvis de identifiserer varene på bildet nedenfor, sammen med dokumenter som viser at dette er gjenstander de bestilte eller sendte.

Sett: Den pågrepne tilsto å ha stjålet gjenstandene på dette bildet. Foto: Dorkney Allstadt / Police
Vist: Den arresterte personen tilsto å ha stjålet gjenstandene på dette bildet. Foto: Dorkney Allstadt / Police
Se også

Nutson sa at flere mennesker ble kontaktet om morgenen, men ingen av dem identifiserte eiendelene sine i anfallene.

Konkurransepremiene forsvant før de kunne samles inn

Skjønnhetsinntrykk Maria Sophie Hezertos Icard fra Skatesmo sendte nylig julekalendergaver til fem heldige tilhengere som deltok i en konkurranse på Instagram-profilen hennes. ICord har et forretningspartnerskap med HealthJem og vil dekke fraktkostnader.

Pakkene ble lagt ut i postkassen klokka 23.00 og hun sjekket to ganger for å se om de var der før hun gikk til sengs klokka ett. Neste morgen våknet hun med fem meldinger fra HealthJem om at pakkene ikke hadde blitt hentet fordi de allerede var borte.

READ  - Kommer til det lukkede bordet - VG
Innlegg forlot postboksen: Dette løses heldigvis for vinnerne av konkurransen Mary Sophie Hertzos இய ygard kjører på Instagram. Foto: Privat
Innlegg utelatt fra postkassen: Heldigvis har dette blitt løst for vinnerne av Mary Sophie Hezertos iCord-konkurransen som kjører på Instagram. Foto: Privat
Se også

– Jeg lever i trygge omgivelser og tenkte at det ville gå bra til tross for litt stress. Dette er for ille, sier Encord.

Påvirkningen sier at de nye premiene fortsatt vil gå til de heldige kalendervinnerne.

– Hvordan forholder HealthJem seg til denne typen utfordringer?

– Vi er veldig opptatt av å tilby trygge. Vi har gode medarbeidere som gjør sitt beste for å levere produktene våre så effektivt og nøyaktig som mulig. Dessverre har vi ikke hundre prosent beskyttelse mot aktiv tyveri fra postkasser eller dørstikker, men dette skjer veldig sjelden. Vi forstår at dette er uønsket for personen som tilfeldigvis er, og vil forfølge personlige søksmål for å hjelpe klienten på best mulig måte, svarer Hussep-Evenson på HealthJem.

Få nye pakker som tilbys i butikken

Myreng-paret er beordret til å levere en ny julegave, men det er ikke klart om de kommer på julaften.

– Folk skal til slutt motta gaver. Det er ingen krise, sier han.

For et produkt har Julie Verina sendt inn et Finn-søk med en kunngjøring for å se om noen i nærområdet prøver å selge for å se det, uten suksess så langt.

– Fra nå av er vi enige om at vi kan levere pakker til butikken, og dermed unngå det samme igjen.

Written By
More from Jakob Leif

NRK og NFF får kritikk – torden mot NRK:

Så langt har NM bare vist to kamper fra de to første...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *