Hedgefondssjef Ole Andreas Holverson blir med på eiersiden til Harmonicine – E24

Norske milliardærer i hedgefond og mange kjente investorer har kjøpt seg inn i kryptoinvesteringer.

Hedgefondssjef Ole Andreas Holverson.

Scott Olson AFP

Publisert:

– Han er en talentfull hedgefondforvalter. Vi ønsker ham velkommen som partner, sier Ola Stein-Johansson, administrerende direktør i Harmonich, til E24.

Nylige aksjonærlister viser at kryptoselskapet har fått en rekke populære navn på eiersiden, inkludert Ole Andreas Holverson, hedgefondssjef.

Les mer

DocCoin noterer databrikker på Harmonicine Stock Exchange: verdt over 300 millioner

Blir en liten partner

Holverson er notert på mer enn 704 000 aksjer, tilsvarende 0,41 prosent eierandel. Han er en av de 21 største aksjonærene i selskapet.

Den norske hedgefondmilliardæren er kjent for å forvalte Viking Global investorfond og har tjent gode penger for kunder og seg selv siden oppstarten i 1999.

Ann Kapitalrik liste Holverson, med tilnavnet “Tiger Boy” som et resultat av karrieren i Tiger Management på 90-tallet, er rangert som fjerde i 2020. Eiendommen er verdsatt til 43 milliarder kroner.

Les mer

Lepra-komponenter støtter kryptobremsing

Kjente investorer kjøper seg inn

Kjente investorer Arne Fredley og Hagon Setter er også nye partnere, ifølge Harmonize. I tillegg har Anaxo Capital sluttet seg til eierskapssiden, som eies av den tidligere langrennsstjernen Bjorn Tohli.

Fredleys selskap Apollo Asset er notert med 5,55 millioner aksjer og er den syvende største innehaveren.

Frederickstad-investor Chatter er den åttende største aksjonæren gjennom selskapet Silver Coin Industries, som eier 3,89 millioner aksjer.

– Chatter sier det ser spennende ut. Han peker også på nyheten mandag at Acre lanserer et selskap som heter Whistle, som fokuserer på kryptovaluta.

– Hadde tidligere leie av lite rom. Men stadig flere begynner å se det nå, sier Chatter.

Les mer

Element shooter etter kryptoanskaffelse

Euronext utsetter utviklingslisten

Etter å ha blitt nektet muligheten til å skaffe Element og Einstein Stray Spatulane, skulle Harmonicines prosjekt søke om å bli notert på Euronext Development Market.

I februar samlet selskapet inn 100 millioner kroner fra investorer, og deretter verdsatt til 302 millioner kroner. Harmonicine vil bruke pengene til å lage datamaskinbrikker for å gjenopprette kryptovaluta mer effektivt.

På mandag kunngjorde imidlertid selskapet at informasjonskravene til børsnoteringskomiteen i Oslo ville stanse prosessen. I stedet vil selskapet søke om å bli oppført på OTC-listen i første omgang (Også kjent som det grå markedet, markedet for unoterte aksjer, journ.anm.)

– De utsatte beslutningen om å ta en beslutning. De ba om dokumenter slik at vi kunne levere det vi sa vi kunne levere. Vi kan vise det på Oslo Børs, det er ikke noe emne, men emnet er å publisere det til alle. Stein-Johansson sier at vi samarbeider med kompetente tredjeparter som kan verifisere det.

Selskapet skriver i en aksjemarkedsutgivelse: “Den etterspurte informasjonen vil ikke bli offentliggjort uten å avsløre forretnings- og viktige forretningshemmeligheter uten å skade interessene til selskapet og dets aksjonærer i Harmonicine.

Selskapet understreker at ambisjonen er å notere aksjer i Euronext Development.

Publisert:

READ  Test: S21 Ultra og Butts Pro har alt du trenger ...
Written By
More from Jakob Leif

Så det er en kamp om en setning i svensk koronastrategi

Den svenske regjeringen har blitt beskyldt for å prøve å skrive om...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *