Hele avdelingsteamet bør isoleres etter to positive tester

Dawood Pamba (25) og Frederick Hogan (28) ga positive koronatester etter lørdagens kamp mot huset. Nå må hele Bran og Hawksund-teamet være isolert i ti dager.

Det bekrefter Prana i ett Nyhetsutgivelse Torsdag kveld.

– Sent i kveld fikk vi en melding fra laboratoriet Som vi forventet Pamba Positiv test for Govit-19. Enda mer overraskende er at Frederick Hogan også testet positivt. Han hadde magesmerter under lørdagens kamp, ​​men hadde ingen andre symptomer. Han spilte kampen uten problemer. Søndag hadde han magesymptomer, hvoretter han fikk magesmerter. Dette er et veldig uvanlig symptomforløp for Govit-19, som er veldig uvanlig og det ikke har blitt tenkt på før i denne uken, sier Dr. Magnus Mindevich i Frankrike.

Legger til mer:

– Det er ikke uvanlig at spillere sliter med anspent mage før en kamp, ​​og det er ingen greie å la ham spille på en lørdag. Hva dette betyr er at vi alle skal være isolerte til tirsdag. Dessverre gjelder dette også spillerne til Hakusund som var på Frederick-banen. Legen for klescenten er informert, sier Mindevik.

Er fantastisk

Sportssjefen ved Brown Rune Soldwet sa at de var klare for Dauda Pamba-infeksjonen.

– Vi ble ikke så overrasket da Pamba testet positivt, fordi vi visste at noen i et nært forhold ble berørt. Men Soldwett forteller til TV2 at jeg ble veldig overrasket over Frederick (Hogan) eksperimentet.

Hogan og Pamba er alene hjemme og vil være der så lenge de er sunne.

På fredag ​​vil alle grenaktører bli testet for koronavirus.

– Arsenal isolert i ti dager i Moldova? Ha-ha, jeg tviler på det!

– Vi prøver å følge de eksisterende retningslinjene. Alt fra å kunngjøre hva som skjedde og starte infeksjonsovervåking. Nå er hele laget i isolasjon til tirsdag neste uke. Vi vil teste dem alle, påpeker Soltweight.

All Brans fellestrening er avlyst frem til tirsdag. Neste treningsøkt blir neste onsdag, og neste kamp mot Rosenborg, søndag 22. november, blir ikke påvirket av isolasjonen.

READ  Leicester med sterkt sluttempo: Liverpool håper synke - VG

– Er du redd for flere infeksjonstilfeller?

– Jeg vil ikke bruke ordet frykt, men man bør ta dette veldig alvorlig. Fotball har levd under en streng protokoll. Jeg vet at i Fran er vi nøye med å overholde protokollen. Det har lite med andre å gjøre, og når du blir berørt, viser det hvor mye du blir berørt i samfunnet. Det er viktig for oss å bidra til å forhindre smitte i samfunnet. Samtidig viser det at folk i Bergen og ellers i Norge er mer sårbare for infeksjonsfaren, avslutter Soltved.

Written By
More from Jakob Leif

Djokovic – hyllet som en av tidenes største slag – med maktdemonstrasjonen mot Natal – V.G.

(Novak Djokovic – Rafael Nadal 3-6, 6-3, 7-6, 6-2) En sjelden tenniskamp...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *