– Helt enorm prestasjon – VG

Lukk band: Bestefar Corey Globo er coachet av Johannes Hasfloat Globo. Foto: Khair Olson

Bestefar Corey Hasflat (78) mener at Johannes Hasflat Globo (24) avviste mange kritikere fem mil unna under verdensmesterskapet. Å vaske barnebarnet var vanskelig å håndtere.

Publisert:

– Selvfølgelig rørte Johannes meg i går. For det første er forestillingen helt enorm. For det andre sier Corey Hasflot, bestefaren som trener barnebarnet, at det er veldig vanskelig å overvinne tilbakeslag.

Det har vært en dag En av verdenscupenes spill gjennom tidene, Hvor Johannes Hasflat Globo først spurte om mållinjen etter fem lange mil i Oberstorp. Disk eller ikke – Bestefar mener at barnebarnet avviste mange kritikere på grunn av sin opptreden i det siste verdenscup noensinne.

– Å se gårsdagens løp var en opplevelse for livet. Jeg vil hevde at dette er det beste løpet som Johannes noensinne har kjørt – kanskje det viktigste. Der var han overlegen en sprinter – og han påpekte at uttalelsen hans var bredere enn hva kritikere mente og trodde. Jeg har ingen ord for å beskrive prestasjonen hans i går, sier han om barnebarnet som var den forrige sprint-verdensmesteren i mesterskap.

Ingen er nærmere skistjernens vekst enn bestefaren og faren og manager Hagon Globo. Så 24 år gamle Corey ble ikke ført til sengs av Hasflots enorme potensial.

– Men jeg ble ikke overrasket over Johannes ‘5 mils løp i går. Hans evne har forbedret seg betydelig – det ligger mye riktig trening bak. Vi visste at han var god til det – vi fikk bevisene vi ventet på, sier han.

READ  Bedrifter og private selskaper er nå samlet i Docmore-E24

Stykket oppstod på oppkjøringsscenen. Globo og Alexander Polshunov kolliderte 100 meter fra målet, noe som resulterte i et polar gap for russerne. Den russiske føderasjonen protesterte mot Globo, som resulterte i at Norge ble avvist og tapte seieren. Med en pinne tapte også Polshunov for Emil Iverson, som til slutt løp med gullet.

Les mer

Globo kan møte Bolshoi for en ny fem-mils kamp på søndag

Det er imidlertid ikke nødvendig å avgjøre alt, fordi Norwegian Sky Association handler på anke. Hvis de vinner, kan det til slutt bli gull for Globo.

– Jeg har snakket med Johannes flere ganger i dag. Det er tydelig at situasjonen som oppsto i går henviser til ham, men den verste skuffelsen har avtatt. Utallige kommentarer og støtte langtfra gjorde ham godt. Hogan Globo sier at han setter pris på støtten Johannes nøt i går.

– Men selvfølgelig er han skuffet. Han har lov til å være, det må han være. Men han var der før han forlot Oberstorp og sa “showet må fortsette”. Selv om jeg vet at Johannes er interessert i det rekreasjonsmessige aspektet ved langrenn, tror jeg det vil ta ham lang tid å riste av seg skuffelsen over å bli FIS diskvalifisert på disse 50 kilometerne, avslutter faren.

Written By
More from Jakob Leif

– Pippi fulgte meg hele livet – VG

Kjennetegn: Inger Nilsson er enda mer sårbar for Pippis rolle og den...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *