Hertuginne Megan: – Avslører Megans siste ord i kongehuset

Det har gått nesten ett år nå Hertuginne Megan (39) og prins Harry (36) har pensjonert seg Fra sine kongelige plikter i Storidania, til fordel for et mer fredelig liv i California Sønn Archie (1).

De gjorde det som et resultat av deres mange år med selvtillit Offentlig mobbing og trakassering, særlig fra britisk presse, Og Duke-paret er endelig nok.

Å forlate kongehuset var ikke en enkel beslutning for noen, og nå avslører en kongehusreporter hvordan Megans siste øyeblikk var – og hennes hjerteskjærende nyheter.

Løgner: “Vi kan ikke være stille de årene de bringer løgner,” sa Megan i et intervju med Opera Winfrey. Video: CBS
Se også

Rapporten avslører

I følge Glamour Som eldre medlem av den kongelige familien utførte han kongelige plikter i hertuginnens siste dager. Etter å ha avsluttet møtet med Commonwealth-studentene, var han alene i et rom på Buckingham Palace med Omit Scoby, en regjeringskorrespondent og forfatter av boken “Finding Freedom”.

Boken ble skrevet med hertuginnens bidrag. Han skal ha fortalt Scoby at noen av hans siste ord burde ha vært en del av kongehuset.

– Det skal ikke være slik, ifølge Scoby, skal han ha sagt.

Den erfarne kongelige korrespondenten husker øyeblikket da hertuginnen sies å være “ødelagt” og “angret og sårbar.”

Han sto midt i Buckingham Palace og visste at han aldri mer ville være et arbeidende medlem av den kongelige familien. På det tidspunktet innser du at du ikke er det eneste vanskelige paret som ikke klarte å gjøre det. Det er et helt selskap som ikke har klart å ta vare på og beskytte en nykommer, fortsetter han.

Kilde: Hertuginnen Megan dukket opp på et CNN-videoklipp. Dette er hertuginnens første opptreden siden hun avslørte at hun hadde opplevd et abort. Video: CNN og Douglas TV
Se også

– Jeg prøvde alt de kunne

Forfatteren sier også at han håper folk vil forstå at Duke-paret aldri ønsket å fremmedgjøre seg fra den kongelige familien.

– Jeg håper folk vil innse at dette er et par som prøvde alt de kunne før de gikk av med pensjon, og ikke tror på historiene de forlot fordi de ikke fikk det de ønsket.

Deretter siterer han flere eksempler på kvinner som kom inn i kongehuset, men møtte stor motstand. Prinsesse Diana og Sarah Ferguson, 61, fikk mange kritikker etter å ha skilt seg med henholdsvis prins Charles, 72 og prins Andrew, 61.

Godt humør: Hertuginne Megan og prins Harry lo da de dukket opp offentlig for første gang på flere uker. Video: Wilde Holda Roseland
Se også

Hertuginne Gate, 39, møtte stor motstand fra publikum og presse før hun giftet seg med prins William, 38. Han ga pressen kallenavnet “Waity Katie” fordi han måtte vente så lenge på å være fri.

– Det er et problem vi ser igjen og igjen: kvinner som gifter seg i kongefamilien, for så å ødelegge og slå dem. Jeg tror problemet vil være behandlingen av kvinner og nykommere i kongefamilien, legger Scoby til.

Les mer: – Ikke engang en krone er tilgjengelig

Written By
More from Jakob Leif

Torkelson er død for en – VG

Humor i retten: En Ink Dorkelson utenfor Stavanger tingrett i 2017 i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *