Hertuginne Megan: – Viser ansikt etter sjokkerende nyheter

I slutten av november avslørte hertuginne Megan (39) det Hun opplevde et spontanabort. Hun gjorde det i ett avsnitt New York Times.

39-åringen skrev at det startet en vanlig juli morgen da han plutselig innså at han hadde mistet sitt andre barn mens han hadde sitt første barn Archie (1) i armene.

‘Noen timer senere lå jeg i en sykeseng og holdt på ektemannens hånd. Jeg kjente på håndflaten min, kysset øynene hans, den var våt av begge tårene “, en av hennes skrifter, hun sa at hun forestilte seg hvordan de ville oppnå det.

Hertuginnen og prins Harry, 36, så ikke ut til å forvente et annet barn.

Nå, noen uker senere, dukker han opp for første gang etter hjerteskjærende nyheter.

STOLT: To foreldre som var tydelig stolte viste barnet sitt for pressen for første gang. Mandag 6. mai ble en sønn født av hertuginne Megan Markle og prins Harry. Video: AP DV / NTB Scanpix
Se også

Dukket opp

Delvis et to-minutters videoklipp CNNs “Heroes” -serieHertuginnen dukker opp. CNN-serien hedrer enkeltpersoner som gir ekstraordinære bidrag til humanitær hjelp og gjør en forskjell i samfunnene sine.

I videoen forteller hertuginne Megan om årets mest spennende øyeblikk, i hvert fall ikke menneskene som gjorde det.

– For mange familier var utfallet av epidemien katastrofalt, og mange ble spurt om det hjerteslagende spørsmålet: “Hvordan får jeg mat ved bordet til familien min?”, Sier han innledningsvis.

– Men i møte med denne destruktive virkeligheten har vi sett den menneskelige åndens kraft og de bemerkelsesverdige måtene samfunn reagerer i utfordrende tider. Vi har sett gode ting fra folk, våre naboer og samfunnet, som sier at de ikke vil stå og se når naboene våre er sultne, legger han til.

READ  I mars sa helseministeren at epidemien snart var over. Nå blir lik kremert raskere enn tid for noen å telle.

Megan legger til at varmen fra maten er like trøstende som den sårt tiltrengte varmen, spesielt i fravær av menneskelig kontakt på grunn av den sosiale avstanden vi alle opplever under koronaen.

Bourne: Megan Markle føder en baby gutt, sier Royal House-ekspert Carolyn Waughley
Se også

– Disse øyeblikkene minnet meg på å ta vare på mange. I kveld feirer vi disse stille heltene, noen av dem jeg kjenner og andre jeg beundrer på lang avstand. De viste oss at hvis vi står sammen selv i mørke tider, er det håp, og vi har makten til å minne noen andre om at det vil gå bra, avslutter hun.

– Uutholdelig

Hertuginnens sterke ord var en slags repetisjon av en artikkel i New York Times der han understreket viktigheten av å spørre om folk har det bra.

Som nevnt er dette første opptreden hertuginnen har gjort siden Megan kunngjorde at hun hadde opplevd et spontanabort. I en New York Times-artikkel beskrev han tapet av et barn som uutholdelig sorg, selv om det ble opplevd av mange og noen snakket om.

Julebordinspirasjon: La deg inspirere av hårveven til Megan Markle når julebordsesongen begynner.
Se også

“I smerten av vårt tap, i et rom på 100 kvinner, innså mannen min og jeg at 10 til 20 av dem hadde opplevd spontanaborter. Likevel er samtale forbudt, en evig sirkel av uberettiget ydmykelse og ensom sorg,” skrev han.

Hertuginnen skrev videre at når noen snakker, er de åpne for andre å følge. Han la til at sorg ofte er lettere hvis noen vil lytte med omhu.

Les mer: Bekymret for sønnens fremtid

Written By
More from Jakob Leif

Lincoln Avalanche on Trams – NRK Trams and Finmark – Local News, TV & Radio

To mennesker ble drept i skredet. Politiet bekreftet dette før klokken 15....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *