Hollande bestemmer når Dortmund skal kjempe videre etter VAR-stykket – VG

(Borussia Dortmund – Paterbon 3-2 Eo) Etter en fem minutters VAR-test ble det klart at Earling Broad Holland hadde blitt Borussia Dortmunds frelser i ekstraomgangene.

Publisert:

I andre omgang trodde Earling Broad Holland at kampen var over da han alene scoret med keeperen. Imidlertid kalte Baderborn straffe sekunder tidligere, og etter en VAR-test ble straffemerket påpekt. Med det siste sparket på ballen tok Prince-OC Ovus en 2-2 ledelse og sørget for at det ble ekstraomganger.

Fire minutter ut i den første ekstraomgangen spilte han alene med keeperen igjen, og igjen satte han ballen trygt i mål. Igjen var det en VAR-sjekk.

TV-opptak viste at det var en potensiell offside, men etter fem minutter med å sjekke VAR-situasjonen ble det bestemt at målet var fordi Baderborn-spiller Swande Ingelson prøvde å stoppe ballen med foten. Fikk en liten touch på den svenske ballen på vei til Brad Holland.

Begge lagene hadde flere sjanser etter målet, men Brad Hollands mål var kampens siste og Dortmund gikk videre til kvartfinalen i den tyske cupen.

Lykke: Brad Holland jubler etter å ha satt et avgjørende mål. Foto: FREDERIC SCHEIDEMANN / X01348

Etter Bayern München Overraskende nok ble Holstein Kiel slått ut I den andre runden, som fant sted for tre uker siden, var den beste sjansen for Borussia Dortmund til å vinne et pokal denne sesongen den tyske cupen.

Hjemme mot Baderborn startet de klart, allerede 15 minutter senere ledet de 2-0. Kampens første mål ble scoret av Emre Kane, mens det andre målet i kampen ble scoret av Jadon Sancho.

READ  - Min avgjørelse - VG

Earling Brad Holland dukket opp i køen ved stolpen og ga den til målvakten.

Les mer

Problemer florerer for Solbagan

Servitør: Holland gikk til Sancho 2-0 tidlig i første omgang. Foto: FRIEDEMANN VOGEL / POOL / EPA POOL

Norge fikk også sjansen til å være alene med keeperen, men Fatehborn-keeperen kom seg ikke rundt Leopold Ginger. Brad Holland krevde straffespark etter en klype mellom to Bourbon-spillere, men kampdommeren bekreftet ikke det.

Paderborn utmerket seg gjennom hele omgangen og var det beste laget i andre runde på lenge. Ti minutter før slutt var de nede med Julian Justin, og i ekstraomgang var de nede fra straffemerket.

I ekstraomgangen scoret Brad Holland det eneste målet da han satte ballen trygt i den første ekstraomgangen i fire minutter.

Written By
More from Jakob Leif

Se en ny scene fra The Lord of the Rings: Golam

Et nytt spill basert på JRR Tolkiens Lord of the Rings: Golam,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *