Howland ble nummer tre etter den nye supermålet – VG

Over: Victor Howland. Foto: Jacob Kupman / FR171784 AP

Victor Howland (23) leverte nok en spennende siste runde på PGA Tour. I en boogiefri runde, parallelt med fire slag, var han på slutten av en vellykket kamp og endte på tredje plass for andre uke på rad.

Publisert:

– Jeg føler ikke at jeg spilte fantastisk gjennom hele uken, men de to siste dagene har vært veldig bra, med syv slag i helgen. Jeg følte at kurset bare var vanskeligere og vanskeligere, så jeg er veldig fornøyd, sier Victor Howland i et intervju med arrangøren etter omgangen.

Norge lå på en delt 24. plass etter de to første rundene, men klatret først til syvende plass delt med lørdagens runde, før den gikk videre til tredjeplass med en god finaleomgang søndag.

Howland-leddet ble nummer tre under forrige ukes Wolverhampton-mesterskap, etter å ha levert den beste finalerunden av alle. Denne uken var det bare Abraham Anser (som tilsvarer fem slag) som leverte en bedre finalerunde enn Norge.

Før den andre store kampen for sesongen, PGA Championship, spilles 20-23, har Howland en uke med gratis kamper. Kan.

Aktiv: Victor Howland på det 18. hullet under søndagens runde. Foto: Maddie Meyer / Getty Images Nord-Amerika

Howland spilte jevn og utmerket golf og var sjelden i trøbbel i omgangen. Rundens første fugl kom i hull 4 og en annen fugl kom i hull 7. Norge kjørte greenen i 14 hull – et par med 4 hull mindre enn 300 meter – scoret for dagens tredje fugl, på neste hull etter en bedre oppføring før en annen fugl fulgte.

Fra de fem sidene før omgangen hadde Howland bare ett slag med seg, med tre hull per runde på delt tredjeplass.

I de siste hullene klarte han imidlertid ikke å legge press på rivalene, og Howland endte parallelt med de tre siste hullene. Så dette er en slagfri runde som 67 slag, fire slag.

Rory McIlroy har ikke vunnet en PGA-turné siden høsten 2019, men kan øke suksessen denne uken – den tredje seieren i konkurransen i karrieren. McIlroy heiet seg selv på det siste hullet, der han valgte å avslutte vannsperren og gå ut, men med en bogey vant han den ene siden over Abraham Anser.

Howland ble nummer to med Keith Mitchell, og delte seg på tredje.

Det vil betale en premie på US $ 477 900 assosiert med 3,93 millioner norske kroner.

Les mer

Howland nærmer seg 100 millioner premiepenger

Wand: Rory McIlroy. Foto: Jared C. Tilton / Getty Images Nord-Amerika

Howland har vunnet PGA Tour to ganger i karrieren. Han ble den første norske spilleren som vant en turnering på PGA Tour da han vant Puerto Rico Open i februar i fjor, mens hans andre seier kom i mai da han vant Mayagopa Golf Classic.

Norge har en rekke topplasser i 2021, deler to plasser i begynnelsen av året og deler en tredjeplass.

READ  - Var veldig trist - VG

Howland gikk videre til ellevte på verdensrankingen etter å ha blitt nummer tre i forrige uke i Wolverhampton Championships, og fikk muligheten til å spille blant de ti beste for første gang denne uken. Norge ble nummer ti på rangeringen, mens Brooks Koipka, men turneringsvinner Rory McLroy passerte også, og ble dermed ellevte.

Howland ligger fortsatt på tredjeplass i FedEx Cup – svaret på PGA Tour for verdensmesterskapet.

Written By
More from Jakob Leif

Robbery, Rus Fighting and Filling: – Ikke bra i disse dager …

Natt til 1. mai brøt det ut opprør mange steder i landet....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *