Howland topper første runde etter Super Round

Over: Victor Howland Action i søndagsrunden. Foto: Ash Vinlow / X02835

Victor Howland (23) prøver å få en av de beste stedene i karrieren på PGA Tour.

Publisert:

Ikke alle avsluttet den siste runden – saken ble oppdatert!

Victor Howland fikk faktisk stemme under den siste runden av Wolfsburg-mesterskapet på PGA Tour, og den vil dele seg på tredjeplass.

Norge var nede på fem sider etter de ni første hullene og fortsatte å spille bra den siste halvdelen av omgangen. Med en fugl i det 14. og 16. hullet, nærmet han seg Keegan Bradley og Sam Burns på toppen av kampen, men dessverre for Howland, som bommet på stangpussen fra halvannen meter, kom en boogie inn i det 17. hullet.

Parallelt med hull 18 endte Howland med 65 slag, seks slag like. Dette er for tiden den beste runden av alle spillere på søndag.

– Det var deilig. Det er flott at du får to gode humler her og der, og de gode puddingene jeg slår ofte går inn. Det gikk bra i dag og det var kult å avslutte kampen på denne måten, sier Howland i et intervju etter Discovery Round.

Howland er en side bak Keegan Bradley og fem bak Sam Burns. Begge amerikanerne har to hull å spille.

Før finalen søndag leverte Howland tre vanlige runder på 69, 69 og 68 slag og lå på tolvte plass i splittet, men spilte sterkt oppover i Superrunden søndag.

Ikke alle avsluttet runden, men Howland er for øyeblikket nummer tre på en delt tredjedel. Som sådan vil den bli belønnet med $ 407,100 tilsvarende 3,38 millioner norske kroner, i tillegg til de viktigste rangeringene – som svar på PGA Tour verdensmesterskap, i høst Ryder Cup og FedEx Cup.

READ  Meteorology, Meteorological Institute | Meteorologer:

Mange av de beste golferne i verden deltar i turneringen, inkludert verdens nummer én Dustin Johnson og verdens nummer to Justin Thomas.

Howland avsluttet begge 2020 og startet 2021 med skrekkspill. Norge endte blant de seks beste blant de seks beste, inkludert vinneren av Mayagopa Golf Classic i slutten av 2020.

De siste ukene har det lenge vært mellom de beste resultatene, med Howland som ikke klarte å ta kuttet for første gang i februar 2020 under Players Championship i mars 2020, etter å ha rapportert om et brudd Oppdaget av sin egen mor.

– Jeg liker ikke å komme med unnskyldninger, men du må stikke fingeren på bakken. Jeg hadde depresjon, Spesielt med markøren og Jeg følte det var litt tomt. I tillegg spilte jeg ikke min beste golf. Da blir det tungt, sa Howland til VG på en digital pressekonferanse noen dager senere.

I forrige uke spilte han på lag med New Orleans Zurich Classic, Howland Christopher Ventura. Begge nordmenn spilte veldig bra de første tre dagene og kjempet om seier, men falt ned etter en svak finale.

Ventura klarte ikke kuttet i ukens Wolverhampton Championship. Han og Howland skal begge spille i Wells Fargo Championship neste uke.

Written By
More from Jakob Leif

To kvinner dør etter lynnedslag – VG

Drap: to kvinner rammet av lyn og drepte søndag i haret melsornet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *