Hundrevis av Cyberbank 2077 endringer i ny oppdatering

Reparasjonsarbeid Cyberpunk 2077 Det neste elementet på listen er “Patch 1.3”. tirsdag CD -prosjektet avslørte hva som er i den RØDE oppdateringen, Det er mye å forholde seg til her.

Som med tidligere oppdateringer av spillet, har tonnevis av feil blitt fikset. Den lange listen inneholder feil relatert til turer, filmscener, dialog, brukergrensesnitt og hacking.

Utvikleren garanterer utmerket ytelse og stabilitet på alle plattformer. De største forskjellene kommer sannsynligvis til PlayStation 4 og Xbox One og eldre PCer.

Patch 1.3 gjør det enkelt å endre evner og prøve nye spillmoduser. (Video: CD Project RED)

I nyhetene tiltrekker 1.3 seg med den mest etterspurte endringen i minikartet. Når du hopper i en bil eller et annet kjøretøy, zoomer kartet automatisk inn, noe som gjør det lettere å bevege seg ved høyere hastigheter. Spillere får også muligheten til å tilbakestille ferdighetstreet sitt, noe som gjør det lettere å teste forskjellige spillmoduser.

Patch 1.3 introduserer også det første av de gratis tilleggene for Cyberbank 2077 – som opprinnelig ble lovet før spillet startet, men havnet på lanseringsplaten etter det. Katastrofal lansering. Det gjelder kosmetikk, og spillerne får to nye jakker, en ny bil og et alternativt utseende for Johnny Silverhand.

Datoen for oppdatering av CD -prosjektet er ennå ikke satt, men det advarer om at det “kommer snart”.

Cyberpunk 2077 er tilbake i PlayStation Store.
Det kom tilbake seks måneder etter at det ble fjernet

READ  Andrew Cuomo - Isolert: - Defensiv og farlig
Written By
More from Jakob Leif

Trump beklager og etterforsker mulige bestikkelser

Siden 28. august i år har dommer Perry A. Dette fremgår av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *