– Husk godt smil – VG

EX-VIF-TIPS: Loudon Sheldon døde hjemme hos ham fredag. Foto: Magner Kirkness

Tidligere Valerenca-spiller Luton Shelton døde i en alder av 35 år. Dor Ole Scholard vil huske Jamaica for det store smilet.

Publisert:

Valerenka skriver dette på Twitter. Sportsmax.tv Shelton skriver at han døde i sitt eget hjem fredag.

Shelton spilte for Valerenca fra 2008 til 2011 og vant pokalen med klubben i 2008. I Eliteserien for Valerenca scoret Jamaica 17 mål på 58 kamper.

– Dor Ole Scullerut VG sier det er så trist og skummelt å høre.

– Dette er en helt trist historie. Jeg har medfølelse med de som står meg nær. Scullerut sier at han var en stor fyr og en stor fyr som kom til Norge for å spille fotball. Scullerut var Valerencas assistenttrener i 2008 og 2009, og vant Valerenca Cup-gullet i 2008.

– Han var en god fotballspiller for Valerenca og landet hans. En god fyr. Da jeg første gang hørte om den regelen, ble du berørt. Det er helt håpløst å høre at dette har skjedd. Dette er veldig trist, fortsetter Scullerut.

Shelton ble diagnostisert med ALS i 2018 (Amyotrofisk lateral sklerose). Det er en sykdom der nervene i ryggraden og hjernen i økende grad blir ødelagt, noe som får pasienten gradvis til å miste kontrollen over musklene som vil.

Cupmester: Luton Shelton slo Valerenca 4-1 i finalen i cupen, 4-1 4-1. Fra venstre: Alan Jebson, Mohamed Abdello, Lars Ivor Strand, Harmeet Singh, Daniel Friedheim Holm og Martin Andress. Venstre på venstre rad: Christopher Hastot, Morton Perrey, Bojan Jazic, Loudon Sheldon og Gazette Vohler. F.V. Frederick Carlson, Andre Murray, Troy Perkins, Eric Hagen, Ivind Boltoff, Jarrell Andre Storebach, Adnan Haider, Freddie Doss Santos og Ronnie Johnson. Foto: Haiko Jung / Sconpix

Scullerut husket Sheldon for et godt smil.

READ  Aguirre forlot byen Manchester

– Jeg husker at vi tok ham med til Valerenka. Noe av det første han deltok på var “Hell Week”, hvor han ble skikkelig testet, men han kom rundt med et stort smil selv om han trodde alle var like slitne.

– Selvfølgelig husker jeg farten som alle andre, hvilken fotballspiller han var. Han er en berikelse for oss. På den tiden var han en utmerket signatur for Valerenka. Han gjorde mange gode ting og deltok i mange morsomme ting i Valerenka.

Shelton har vunnet 73 kamper for det jamaicanske landslaget og er den mestscorer med 35 mål.

I tillegg til Valerenka spilte Sheldon for Harbor View, Helsingborg, Sheffield United, Alborg, Kraboksfor og Volga Nishni Novokorod. Jamaica spilte den siste kampen i karrieren i 2017 for Harbor View. Sheldon signerte for Velernga etter en periode i Sheffield United, og Sheffield United-kaptein Billy Sharp var en av dem som tok seg til sosiale medier for å huske Sheldon.

Written By
More from Jakob Leif

Senatet godkjenner ny høyesterettsdommer Amy Connie Barrett – VG

Ny høyesterettsdommer: Amy Connie Barrett og president Donald Trump etter avstemningen i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *