– Hva Manchester United trenger – VG

Endringer i rødt: Jadan Sancho, som ble akseptert av Marco Reus og Rafael Guerrero etter en poengsum i Bundesliga, vil prøve å bli begeistret på “Dream Theatre” neste sesong. Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA

Med 114 mål på 137 kamper er det høye forventninger til Manchester Uniteds kommende store avtale med Jaden Sancho. Eksperter er ikke i tvil om at 21-åringen vil øke Ole Gunner Solscar-teamet betydelig.

Publisert:

– Dette er en fantastisk forandring for Manchester United. Jeg synes han var helt fantastisk i årene da jeg kommenterte ham i Bundesliga, sier Vyasat-kommentator Evind Bisgard Schundet, som de siste årene har fulgt nøye med Borussia Dortmund, Jadan Sancho og tysk fotball.

Onsdag kveld rapporterte flere tyske og britiske medier at Sancho bare var en medisinsk test fra Manchester United. Ifølge VG-kilder koster 21-åringen 85 millioner euro, ifølge mange.

Biscotti Suite støttes av John Age Fordoft og Dor-Christian Carlson.

– Fjørtoft sier Manchester United trenger en spiller som kan heie på folk.

– Dette er en artilleriforsterkning. Jeg tror Solscar er veldig fornøyd nå, og hvis han ikke planlegger å bygge et lag rundt seg selv, vil han i det minste være en av de mest sentrale spillerne, sier Carlson.

De er ikke de eneste begeistrede:

– Veldig vanskelig å stoppe

Ole Gunner Solskar skal også ha vist interesse for Sancho i fjor. Nå virker ventetiden over. Earling Brad Holland, derimot, mister en av sine beste lagkamerater, som jobbet frem og tilbake tid for Jurban.

– Jeg tror noen spisser i Manchester er veldig fornøyde nå, så er det en annen spiss fra Brian, Fordoft sier at han vil savne ham mye.

READ  Norge søkte om fire til fem milliarder statsstøtte - E24

Alfie Holland, faren til Earling Brad Holland, har allerede uttrykt sin nostalgi:

– Faen. Alt det beste, Sancho, vil du savne, skriver han Twitter.

Ulike lag: Earling Brad Holland og Jaden Sancho vant tysk cup sammen i sesongen 2020/21. Nå går sistnevnte til engelsk fotball og Manchester United. Foto: Martin Rose / Pool

Så, hva får Manchester United egentlig i Sancho? Ifølge eksperter.

– Unntaket er når han har ballen rundt motstanderens 16 meter, den siste pasningen er alltid farlig, og da er han utrolig nøyaktig med resultatene. Han er så vanskelig å stoppe. Hvis du kommer for nært, spiller han trikset, og hvis du gir ham plass, kan han “rulle” det på målet. Biscard Sunted sier at han har produsert massivt siden han var barn.

Han tok ikke feil. Siste sesongs tall vitner om en talentfull spiller:

Grafikk: www.sofascore.com

– Du vet at han skaper noe så snart han får ballen. Hver gang han får det, prøver han mer enn utfordringen. Stewart sier at Manchester United alltid har hatt en slik spiller, og han eksemplifiserer navn som Steve Copeland, Lee Sharp, Ryan Giggs, David Beckham og Cristiano Ronaldo.

– Stor signatur i sommer

– Carlson sier de vil skape flere sjanser og ha flere strenger å spille nå, og forutsier at Sancho vil gå rett til startoppstillingen.

– Det han har vist i Bundesliga de siste sesongene er veldig alvorlig for hans alder. De er utrolige tall for en så ung spiller. Bryt figurene, og du vil få noen med disse alvorlige gjensidige evnene. Når du står og slår mot de nedre lagene, kan han skape noe uten noe, legger han til.

READ  Full Stromscotset i Isolation - Junior Player Victim - VG

Triplefont: Jadan Sancho er ikke redd for å utfordre. Her er en av de 20 landskampene han spilte på det engelske landslaget. Foto: Ian Kington / AFP

– Det blir en stor signatur i sommer. De får mer enn bare en god spiller: de får det de vil mest, så det sender et viktig signal til eierne. Soulscar føler at han har støtten, og Ford sier at fansen vil vite at de har et bedre lag.

Dor-Christian Carlsen eksemplifiserer også signaleffekten av denne signaturen.

– Jeg tror ikke de er over. Dette er kjøpermarkedet nå, og jeg tror Glaser-familien (Manchester United-eiere, magasin. Merknad) vil vinne tilbake fans og få god velvilje. Den eneste måten å gjøre det på er å kjøpe spillere.

Written By
More from Jakob Leif

Inngangsdøren til operasjonshuset ble rammet av en bølge – Hogan reiste med 10 meter vann – V.G.

Dette er ikke første gang bølgene treffer bygningen. Publisert: Oppdatert – Jeg...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *