Infeksjonen øker i Texas: – Beholdere skjuler mørke figurer

I løpet av de siste sju dagene har Texas sett gjennomsnittlig 80 dødsfall om dagen, ifølge data fra Centers for Disease Control and Prevention.

De siste syv-dagers gjennomsnittlige Covid-19-dødsfallene i Texas var det høyeste 16. mars 2021. NBC.

Nå ber de om fem tilhengere med aircondition

Som et resultat av økningen i antall Govt-19-saker, krever Texas Health Service nå fem mobile lik, med ankomsten av døde kropper. Dette sier myndighetspersoner NBC.

Texas State Health Service (DSHS) sendte ut en forespørsel etter en gjennomgang av statlige data for bilulykker, sa talsmann Douglas Lovede. CNN.

Økt dødelighet: Kjølevogner brukes som mobile lik av Medical Examination Office i El Paso, Texas. Foto: Justin Hamel / AFP.
Økt dødelighet: Tilhengerne med aircondition brukes som mobile lik av medisinsk undersøkelseskontor i El Paso, Telcos. Foto: Justin Hamel / AFP.
Se også

Texas registrerte 144 dødsfall lørdag, ifølge den siste informasjonen.

Mangel på senger

4. august ble det sendt en forespørsel om at “som en del av forberedelsene skulle disse (trailerne) støtte lokale jurisdiksjoner om nødvendig.”

Texas nådde 53 100 dødsfall mandag, sammen med Florida, staten med det høyeste antallet barnesykehus i USA.

Fra tirsdag hadde Texas intensivavdelinger 327 senger og statlige sykehus hadde 11.791 bekreftede koronapasienter, ifølge statlige helsedata.

“Tilhengerne er ikke spesifikke for San Antonio, men fordi de ligger i sentrum, vil de bli oppbevart i vårt depot for disse ressursene og ha plass til å lagre dem,” sa Loveday, ifølge CNN.

“Govt”: Mobilhus i kjøl i El Paso, Texas, brukes til å bære døde kropper i poser med påskriften “Govit”. Foto: Briana Sanchez / The El Paso Times via AB.
Se også

239 på barnesykehus

Den sier at det er behov for tilhengere som følge av en gjennomgang av Texas-data om laktatdødsfall og en økning i dødsfall under statens tredje Govt-19-utbrudd.

Texas -guvernør Greg Abbott motsatte seg maskeordrene og ga et pålegg som forbød skoledistrikter å bruke masken, noe som provoserte protester fra lærere og lokale ledere.

READ  - Det ødelegger livene våre - VG

Oppdaterte tall utgitt av det amerikanske helsedepartementet mandag viser at 239 sykehus i Texas har barn, noe som gjør det til staten med det høyeste antallet sykehus i USA.

Det er 170 korona-smittede barn på sykehus i Florida.

Written By
More from Jakob Leif

Lasteskip forlatt i norsk farvann – Rederi og norsk kystadministrasjon må vurdere utvinning – rbnett.no

– Skip er forlatt. Mannskapet ble evakuert med redningshelikopter. En person er...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *