– Jeg ble beæret – VG

Fire dager etter det historiske, utmattende og nervøse valget blir resultatene tydelige etter alle soltegnene. Donald Trump forlater Det hvite hus, Joe Biden går inn.

Lørdag 7. november skal American History skrives. Joe Biden er utnevnt til styreleder i CNN, NBC, CBS, Fox News og Associated Press. Selv erkekonservative Fox News Rapporter antyder at Trump tapte valget.

Dette etter at nye tall fra Pennsylvania gjorde det klart at han vant i staten. Rett etterpå lørdag kveld ble det klart at Biden også ville vinne staten Nevada. Ifølge Fox News gir dette ham 290 velgere fordi de også tror han vant Arizona.

Selv om de største mediene nå har kåret Pita til vinner, er formelle prosesser fortsatt i gang i antall, hvis resultat ikke er offisielt utgitt.

I mange stater blir resultatene nektet av den nåværende presidenten. Donald Trump og hans team har ikke presentert bevis for påstander om valgsvindel.

Det høyeste antallet stemmer i historien

Under det amerikanske valget mottok Biden det høyeste antallet stemmer i USAs historie. Samtidig blir Kamala Harris den første kvinnelige visepresidenten i USA.

– USA. Jeg er stolt over at du har valgt meg til å lede vårt fantastiske land, skriver Biden på Twitter.

Joe Biden har endret beskrivelsen av seg selv på Twitter fra “tidligere visepresident” til “påtroppende president”.

– Arbeidet foran oss vil være vanskelig, men jeg lover dette: Jeg vil være president for alle amerikanere – enten du stemmer på meg eller ikke.

READ  Raymond Johansson er Labour etter 22. juli og tar et oppgjør med ham

– Jeg vil ta vare på tilliten du har til meg.

Harris: – Det gjorde vi, Joe

Kamala Harris endret beskrivelsen på Twitter til “Incoming Vice President”.

– Dette valget er så mye mer enn Joe Biden eller meg. Det handler om sjelen til Amerika og vårt ønske om å kjempe for det. Vi har mye arbeid foran oss. La oss komme i gang, skriver Harris på Twitter.

Harris ga senere ut en video der han sier i en telefonsamtale:

– Vi gjorde det, oops. Du kommer til å bli USAs neste president.

Bestemte Pennsylvania seg

Som stat Det hele avsluttet i 2016, Har nok en gang gjort det klart hvem som vil sitte i Det hvite hus de neste fire årene.

Tidligere visepresident Joe Biden, 78, ble utropt til vinner av Pennsylvania av flere medier, noe som gjorde det klart tidlig fredag ​​kveld at han hadde fått med seg 20 velgere til.

Dette gir Pita mer enn den magiske grensen på 270 velgere. Med minst 273 velgere vil han være USAs neste president.

Stemmer telles fortsatt, og media har forskjellige prosedyrer når de bestemmer seg for en stat. VGs statistikk gir DPA, Som bruker CNN Hovedkilden:

Siden valgkvelden har fordelingen av såkalte velgere mer eller mindre stagnert. Det er sent å telle stemmer – sakte men sikkert har Joe Biden returnert til mange av statene ledet av Donald Trump i utgangspunktet.

Fire år med president Donald Trump var nok for et flertall av det amerikanske velgerne. Joe Biden vant flest stemmer og antall stemmer i hele landet:

READ  De forlot diktaturet i Kina. Nå sprer de Trumps konspirasjonsteorier om valgsvindel.

Med mer enn 74,4 millioner stemmer er han den første presidentkandidaten i amerikansk historie som mottar mer enn 70 millioner stemmer fra folket.

Donald Trump satte også rekord: han mottok minst 70,3 millioner stemmer, en ny rekord for republikanerne. Det er en kraftig økning fra valget da han mottok 62,9 millioner for fire år siden.

Styreleder: Joseph Robinet Biden Jr. Med visepresident Kamala Harris torsdag i Delaware. Foto: Jim Watson / AFP

Historisk utvalg

Det amerikanske presidentvalget i 2020 vil gå inn i historiebøkene som et av de mest kontroversielle og komplekse valgene som noensinne er avholdt i USA.

President Donald Trump inngav søksmålet før valget. Han har anlagt flere søksmål i flere stater og mistet mange av dem.

Dagen etter valget sendte Trump sin personlige advokat, Rudy Giuliani, til Philadelphia, Pennsylvania, for å stille spørsmål ved legitimiteten til valgprosessen i statens blå distrikter.

Påstander og påstander om valgsvindel har plaget staten, uten å ha ført bevis for presidentens leir.

Under en pressekonferanse torsdag kveld kom president Trump med en rekke påstander som førte til at flere store medieutsendere avsluttet direktesendinger av talen hans fordi de følte det var urettferdig å kringkaste Trumps kampanje for publikum.

Nestformann: Kamala Harris fra Delaware mandag. Foto: Michael Perez / A.P.

Trumps påstander om valgsvindel har satt fyr på tilhengere som tar grep mot den pågående stemmetellingen.

Konspirasjonsteorier under valgthrilleren i USA sprer seg nå på sosiale medier.

En time før CNN kunngjorde Pita vinneren lørdag, erklærte Donald Trump seg igjen som vinner på Twitter.

– Jeg vant denne eksamenen, mye, skrev han i volumbokstaver.

READ  Dette er den nye regjeringen i Taliban - Viji

Donald Trumps kampanje kom med en kunngjøring på Twitter lørdag. Her skriver han «Den enkle sannheten er, dette valget er langt fra over.

I følge Fox News vil definitivt ikke forlate Trump-administrasjonen, Og forbereder seg på å ta saken til høyesterett for avvisning av Pennsylvania-avstemningen.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

– VM-medalje realistisk i Super-G – VG

Ubesvarte aktiviteter: Adrian Smith vil ikke bli operert for Ceserst, og verdenscupsesongen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *