– Jeg får god behandling – VG

Testet positivt: Donald Trump sa på Twitter at han hadde testet positivt for sin personlige advokat, Rudy Giuliani Corona. Foto: Jim Watson / AFP

Rudy Giuliani, 76, er testet positivt for koronavirus. Donald Trumps personlige advokat har reist over USA de siste ukene med påstander om valgsvindel.

USAs president Donald Trump rapporterte først om epidemien:

“Den vakreste ordføreren i New York City-historien, som arbeidet utrettelig for å avsløre det verste valget noensinne i USA, har testet positivt for Kina-viruset (Corona-viruset, Journ.),” Skrev han. Twitter.

I følge The New York Times blir Giuliani behandlet ved Georgetown University Medical Center, et stort sykehus og forskningssenter i Washington, DC.

Giuliani skrev på Twitter mandag kveld at han fikk god behandling og at han ikke hadde det bra.

– Takk til alle mine venner og følgere for alle bønner og hilsener. Jeg får god behandling og føler meg bedre. Jeg kommer meg raskt og holder alt oppdatert, skriver han.

Løp mot reise

Giuliani har nylig jobbet for å bringe Donald Trumps påstander om valgsvindel for retten. Så han har reist til forskjellige stater i landet, inkludert Michigan, Arizona, Georgia.

Her blir han med statspolitikere i forespørsel om valgresultat – ofte uten maske. Nyhetsbyrå AP skriver.

Demokraten Jen Jordan i Georgias kongress har reagert sterkt på Giulianis nylige opptredener. Riksadvokaten besøkte statskongressbygningen torsdag for å delta på presidentvalget. Skriver CNN.

I løpet av rettssaken tok han av seg bandasjen og stilte for bilder med supportere.

Jeg vet ikke om den største dødstrusselen jeg møtte i forrige uke var Trumps egen advokat. Giuliani – 7 timer i et overfylt avhørsrom uten maske, skriver han på Twitter.

READ  Vi vil støtte Trump: - - Vi er ikke uskyldige

Statssamlingen stenger

I Michigan deltok Giuliani på en fire timers høring i Representantenes hus på onsdag, hvor han angivelig ble hørt uten maske.

For en uke siden mandag var advokaten i Phoenix, Arizona, hvor han møtte republikanskvalgte tjenestemenn for et times møte. Andhra. Sier lokalavisen Arizona Capital Times Den lokale statsforsamlingen vil stenge denne uken da minst 15 personer i kongressen var i nær kontakt under Giulianis besøk.

I følge Trump-kampanjen testet Giuliani negativt for koronavirus to ganger før disse besøkene.

– Han opplevde ingen symptomer eller testet positivt for Govit-19 før minst 48 timer etter retur. Politikere eller pressemedlemmer i noen stat er ikke på infeksjonsovervåkningslisten, skriver de i en uttalelse.

Det fanget mye oppmerksomhet da Rudy Giuliani så ut til å svette hårfargen under en pressekonferanse i forrige måned. I dette utseendet, sa han, er det tusenvis av signerte vitner til valgsvindel. Ingen av disse er bevist eller etterforsket i retten.

USAs president Donald Trump kunngjorde sin advokats koronainfeksjon 2. oktober, to måneder etter at han testet positivt for korona.

Mange av presidentens nære medarbeidere har blitt smittet med koronaviruset før og etter at han ble syk.

Du kan lese den her VG om den første eksplosjonen ved Det hvite hus..

Siden den gang har det skjedd flere eksplosjoner ved Det hvite hus. 7. november ble stabssjefen, Kovit-19, syk, og tre dager senere ble minst to smittet.

I november testet Giulianis sønn Andrew Giuliani positiv. Han er også en spesiell rådgiver for Det hvite hus og en av mange som testet det positive i Trump-administrasjonen.

“Jeg har milde symptomer og følger alle retningslinjene,” skrev Giuliani Jr. på Twitter 20. november.

READ  Sandra Ling ble innlagt på sykehuset - Viji

Giuliani, 76, var to ganger ordfører i New York City fra 1994 til 2001. De siste årene har han tjent som Trumps personlige advokat.

Valgklager: Rudy Giuliani hører vitnesbyrdet til en valgoffiser i Detroit under en høring onsdag i kontrollkomiteen til Michigan State Congress. Foto: Ray del Rio / Getty Images Nord-Amerika

Daglige infeksjonsjournaler

Ifølge Johns Hopkins registrerer USA for tredje dag på rad en enestående daglig infeksjonsrate under koronaepidemier.

Oversikt over universitetet siden 2.30 søndag registrerte 2 527 nye koronarelaterte dødsfall de siste 24 timene. Dette er det høyeste som noensinne er registrert.

USA er det landet med flest tilfeller og dødsfall i verden, og det har vært en kraftig økning i infeksjonsrater og innleggelser på sykehus.

Nye epidemierekorder settes daglig i landet, og den daglige dødstallene er nærmere 2000. Dette tilsvarer nivået under den første infeksjonsbølgen i vår.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Ukraina – NATO skremmer: dramatisk omstilling

New York (DOCLAD): USAs president Joe Biden holdt i dag sin første...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *