– Jeg mistet bestemoren min – VG

Big Game: Mates M ர் ller Dohly gjorde en god innsats mot Østerrike. Etter kampen brøt han i gråt i et intervju med TV2. Foto: EXPA / Floian Schrötter

OSLO / Wien (VG) (Østerrike – Norge 1-1) En spesiell person var i tankene til landslagskaptein Mates Mueller Dohley (25) etter den heroiske innsatsen til ham og lagkameratene mot Østerrike.

25-åringen fra Oslo var blank i øynene nedenfor TV2 Intervju Deretter Utkast «Finalen i Team League i Nations League. På telefon til VG kort før midnatt avslører han hva han legger i beskrivelsen av “tøff høst, for meg personlig.”

– Jeg mistet bestemoren min i høst. Jeg lurte på hva hun ville sagt hvis hun så på meg som kapteinen i Norge, og hva hun ville sagt hvis hun så meg spille i denne kampen. Slik ble alle på laget venner med hverandre på kort tid. Jeg var så stolt av hele teamet, Mats M உதவி ller Dohley vitner om hvordan supportpersonalet en dag fikset en slik plan.

Han ble erstattet av erstatningssjef Leif Kunner Smerud som kaptein for Norges kamp mot Østerrike. Dohlis 24. til Norge. Basert på hans spill i Wien er dette ikke engang det siste når et siste landslag vender tilbake.

– Jeg er utrolig glad og stolt. Jeg ble sint da vi gikk inn, men vi to måtte være, og da ble det ikke større. Vi mistet en liten struktur og så begynte vi å gjøre endringer og folk falt ned med anfall. Trenerteamet ble overrasket. De måtte hele tiden fikse det som skjedde på banen, sier 25-åringen.

Den mest åpenbare veteranen til nødlandslaget så ut til å være en pisk og en signal spiller på venstre ving: konstant trykk med en gul bandasje på venstre hånd. Han kunne ha tatt 1-0 ledelse da den 20 år gamle debutanten Jurgen Strand Larsons lange ben spilte ham etter 53 minutter.

Dohley rømte fra Martin Hinderrecker, men den østerrikske forsvareren så ut til å være nær nok til å straffe ham. Jenk Blair var fortsatt ferdig, og med en muskelspasme i høyre ben, sendte han ballen ut for en veldig lang stolpe.

– Jeg skjønte at det var en straffesituasjon. Problemet er at jeg er en mer ærlig fotballspiller. Dette er ikke alltid positivt. Det er vanlig for meg å ikke score, må jeg si. Men det var ok, og så traff Kayas, husket han.

– Trodde du at du kunne ha gått til bakken og blitt straffet?

– Nei. Men hvis det er en klar sammenheng, bør jeg gå ned. For da er det straff. Dette er så ille for meg, sier han med selvkritikk.

Les mer

Nesten rekord i Wien

– Hvordan følte det seg underdogs før kampen? Føles det som en vanlig internasjonal kamp, ​​eller var det annerledes?

– Helt annerledes. Det var ikke sykt, vi måtte bli kjent på kort tid, og vi hadde to eller tre minutters samtaler med hverandre her og der. Det er utrolig hvordan alle kom på energien og stemningen. Når vi først la en plan, begynte vi å tro at vi kunne skape en god kamp. Så kom spenningen. Du har ikke følelsen av total tilbakestående, beskriver den belgiske proffen, som erstattet klubbpartneren Christian Thorstwet etter 67 minutter.

READ  Jair Bolzano: - Kommer med en mørk spådom

Tøff start i gener

Han forlot den tyske kultklubben St. Pauli til støtte for den 25 år gamle Zheng I januar, En liten overraskelse for de fleste. I løpet av 11 måneder var han i stand til å glede seg over fire trenere, og Corona-utbruddet brøt slutt på ligaen i vår.

F.C.

– Det er vanskelig. Jeg spilte aldri og ble droppet fra laget. Jeg tror måten jeg møter opp i dag er den samme situasjonen som jeg var på alle måter. Det er ikke en enkel situasjon, men jeg hadde en god følelse av denne kampen, sier Dohley, hvorfor:

– Jeg spilte på en treningskamp på fredag, scoret et mål, scoret et mål og fikk en straff. Jeg har ikke spilt på to eller tre måneder, så 30 minutter er viktig. Til tross for den vanskelige situasjonen var det godt å få betalt når jeg var godt trent på alle måter.

Han snakket med Zenk-ledelsen om fremtiden, men det var før han byttet trener:

– Så jeg trenger ikke å si så mye om det nå. Nå er det blanke ark med en ny trener, så la oss se hva som skjer. Så dette er viktig, midtbaneangrepet som bare vil spille 20 minutter for klubblaget fra august.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Medaljehåpet er snudd

Christopher Brune og Array Strandley nådde semifinalen etter at båten kantret på...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *