– Jeg skal ikke starte et nytt parti – VG

I sin første tale som tidligere president i Orlando (VG) nevnte Donald Trump at han ikke ønsket å starte et nytt parti. – Han sier fra plattformen i Florida at dette var «falske nyheter.

Publisert:

– Savnet du meg?

Etter at tidligere president Donald Trump holdt sin første tale til Joe Biden, fortsatte han:

– Jeg står her i dag for å kunngjøre at reisen vi startet for fire år siden er langt fra over, fortsatte Trump.

Sekunder senere Han benektet ryktene At han skulle starte et nytt parti.

– Jeg skal ikke starte et nytt parti. Før han kunngjorde at det ville fortsette “kampen mot sosialismen”, var det falske nyheter, fortsatte Trump.

I bakgrunnen høres høye lyder og applaus fra forsamlingen: “Vi vil ha Trump, vi vil ha Trump.”

Snakk på den konservative politiske aksjonskonferansen (CPAC), en institusjon for det republikanske partiet siden 1970-tallet. Fremtidige republikanske ledere er glade for å teste sine synspunkter under konferansen.

Trump har ikke gitt opp vitser mot sittende president Biden, og har hatt muligheten til å kritisere den nye presidentens første arbeidsuke:

“Ingen president i vår historie har hatt en dårligere første måned enn Joe Biden,” påpekte Trump.

Under talen påpekte han også at den tidligere presidenten har åpnet muligheten for å stille til gjenvalg i 2024.

Oppmerksomhet: Det er Trump-tilhengere utenfor Hyatt Regency Hotel, hvor Donald Trump vil tale på den konservative politiske aksjonskonferansen (CPAC) søndag. Foto: Thomas Nilsson / VG

Hundrevis samlet seg for å lytte til Trump

Utenfor det Trump-talende konvensjonshotellet samlet hundrevis av flaggsvingende støttespillere. Biler malt med Trump-slagord løper gjennom gatene.

READ  Kriminalitet | Spillets farprofil: - Vi er i sjokk og dermed veldig sårbare

Inne på hotellet er hallen fullpakket, sannsynligvis med tusenvis av mennesker. Trump gikk på scenen over tid. Som VG bemerker, gir mange av deltakerne opp å bruke bandasjer.

Anonyme kilder sier at Trump var forventet i forkant av konferansen Axios, Vis at han har for mye kontroll over det republikanske partiet – og kom til å nominere seg selv som den republikanske presidentkandidaten i 2024-valget.

Viji skrev tidligere på søndag at det ville være vanskelig å vise foredragsholdere og deltakere i årets CPAC-utgave. Udødelig lojalitet til den avgåtte presidenten.

I GULL: Tidligere president Donald Trump er mer udødelig enn den gyldne statuen. Foto: Thomas Nilsson / VG

«TPAC

I Trump-skulptur i gull Vises på konferansen. Mange kommer rundt med synlige Trump-effekter. Trumps hjerteproblemer dominerer programmet, inkludert en sesjon om presidentvalget: “Hvorfor dommerne og media har nektet å lete etter bevis.”

Blant de mest lojale mot Trumps kongress er høyttalere. Trumps sønn, Dan Jr., tullet med at konferansen skulle få navnet “DPAC”.

Trumps popularitet blant deltakere og foredragsholdere ved CPAC virker med andre ord urørlig siden han tapte valget og holdt en tale 6. januar. Angrepet kongressen.

Written By
More from Jakob Leif

Steen Flip: – ரக Hemmeligheten om sen kveld

Ja! I dag kommer jeg rent under 31 år og feirer med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *