– Jeg tror jeg bare klarer ett barn – VG

Family Dreams: Kareena Doll har vært “singel” siden hun var 30, og håper å møte noen snart som kan dele livet hennes. Foto: Kisl Otstadt

Den norske artisten (35) har kommet gjennom mange kortsiktige forhold til yngre menn de siste årene. Nå har han bestemt seg for å endre kurs.

Fredag ​​ga artisten Kareena Doll ut sangen “Mammagood”, som er basert på hennes egne opplevelser i kjærlighetslivet. Det var som en berg-og dalbane, innrømmer han. Dette er fordi etter å ha vært i mange langvarige forhold i 20-årene, har 30-tallet så langt gitt kortsiktige forhold. Med yngre gutter.

– Hvis jeg hadde vært villig til å gjøre det, hadde jeg kanskje gått for en litt annen sjanger. Jeg trengte å være litt mer uavhengig, og da hadde jeg kanskje gått for ting som ikke var så satt opp, og hun var VG.

– Hvilken vei?

– Jeg synger om det i sangen, jeg tror mange mennesker kan identifisere seg med seg selv. Mange selvopplevende ting. Det er en periode da jeg gikk for litt yngre menn fordi de i min alder kanskje hadde fått et andre barn, gift og så videre. Du møter andre utfordringer enn det du har gjort før, forklarer kunstneren.

Husker du dette? Her er den hektiske parodien på Kareena Dolls “Skam” -stjerne:

35-åringen la ikke skjul på at hun tenker mer og mer på sin egen alder og at hun vet at hun må “sakte skynde seg” for å finne drømmemannen.

– Jeg har alltid sagt at jeg vil ha barn sent, og nå er det også sånn. Men jeg må si at jeg vil glede meg over å få barn, selv om det ikke forårsaker stress. Alt annet enn hvor jeg må dra, har jeg nylig gått og trenger å finne den rette. For fire år siden kunne jeg ikke være ensom, jeg fikk full panikk. Nå kunne jeg se freden i meg.

READ  Medaljehåpet er snudd

Erfaring: Karina Doll har deltatt i Melody Grand Prix tre ganger, sist dukket opp i finalen i 2019 med sangen «Hold Me Down. Foto: Trent Solberg

– Hvor mange barn har du da?

– Vel, jeg tror jeg bare klarer ett barn. Med mindre jeg kolliderer med tvillingene akkurat nå, ha ha. Nei, jeg har ikke en “guide” om hvor mange barn jeg vil eller når jeg skal gifte meg. Kareena Doll sier at jeg alltid prøvde å fokusere på livet mitt, og da kom den andre veldig naturlig, hun insisterer på at hun har det bra med seg selv.

– Jeg beveger meg mye, og det er mange baller i luften. Det har noen dateringsvarianter til du finner den rette. Håper det skjer. Nå er jeg ikke kuttet ut på Tinder, så jeg “jakter” ikke på den måten. Selv om folk flest har sett meg alene, har jeg vært i et forhold de siste fire årene. Men jeg snakket ikke så høyt om det, sa hun VG.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Ta en titt på Martha og Dureks Halloween-kostyme – VG

Sminke: Durek Verde og prinsesse Martha i full kjole lørdag kveld. VG...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *