– Jeg ville at han skulle gå – VG

Godt humør: Suzur Rothe og kollegaen Shiv Emily Lewall på ferietur til Vestlandet i juli i fjor. Lørdag var han den 30 kilometer lange forsvarsmesteren i Oberstorp. Foto: Privat / Instagram

OBERSTDORF (VG) Shiv Emily Lewall (28) har en periode på under en uke. Men lagkameraten Suzur Rode (32) ønsket å reise til verdensmesterskapet for å kjempe om gull.

Publisert:

– Nei, nå blir Szur far, det er nok snakk om at han er med i verdenscupen, sier Lewold til VG og ler litt.

Da Roth Sky dukket opp som regjerende mester i starten av 30 km felles med skiftet lørdag, hadde hun rett. Jeg var nervøs da jeg vant på Seafield for to år siden.

Likevel så hun på TV. Nå har hun ikke noe valg. På grunn av koronarestriksjoner er dette ikke tillatt med turister i Oberstorp, men viktigst av alt: hun vil være mor. Varighet fem miles, søndag 7. mars.

VM-Studio: Alt om ski-VM finner du på VGs verdenscupstudio!

Gode ​​vinterforhold på Stoke Ski Resort like utenfor Dansberg i midten av februar. Ustabil med tillatelse:

Rothe ble også spurt om den kommende store begivenheten når langrennsløpere møtes i WC City for en digital pressekonferanse fredag.

– Jeg forstår at det vil bli snakket om. Men Suzur og jeg har en god samtale. Jeg ville at han skulle gå til verdensmesterskapet hvis han ville. Vi stresset ingenting om at han var der, sier Lewold.

– Like spennende som sist

Rode sa det for en måned siden ved NM i Groningen Han ville reise til Tyskland på medaljakt.

READ  FHI endrer anbefaling om vaksinedistribusjon - VG

– Dette er den beste løsningen når det gjelder forhold. Emily og jeg snakket mye om dette i forrige uke. Du vil få begge deler, men det kan være vanskelig nå, sa Roth til VG i slutten av januar.

Levald Co. er spent på hva det kan oppnå.

– I år er like spennende som i fjor. Nærmere ham vet vi hvor bra han er. Det er ikke noe press nå siden han har ledig plass. Han tok ingen plass, og Levald sa til VG at han kanskje hadde lavere skuldre.

Han kom til verdensmesteren sommerby Dansberg via Oslo fra fjellandsbyen Voss. De trives i et nytt hjem.

Et 32 år gammelt monster tok NM-gull på 15 km etter endt mål:

Les mer

Tre miles opp ned: – Dette kommer til å bli et skikkelig helvete

Pappalaget

Lørdag er det fellesstart. Hans Christer Holland er også der for å komme i gang. Han ble far i juli i fjor. Også landslagstrener Eric Maihar Nozam er en relativt ny pappa.

Paul Golberg, som brøt sammen i løpet av 30 kilometer, ble Fridas far for to år siden. Nåværende mester i 15 km, Martin Johnstroot Chundby, far til tre barn.

– Dette er pappagruppen. Sjur er en voksen skøyteløper, ikke sjokkert over at noe må skje snart, sier Levold og legger et smil i ansiktet:

– Noen på laget er nå fedre, og ikke verre enn de er.

Emil Iverson frykter lørdagens løp:

Les mer

Roth vil lære av byggebrødrene og Rice

B.S.! I tillegg til Roth skal Emil Iverson, Johannes Hasflat Globo, Siemen Hextod Krueger og Hans Christer Holland lede 30 km fellesstart til Norge.

READ  - Kommer langt med hjerte og karakter - VG
Written By
More from Jakob Leif

Folk i Sverige føler effekten av Corona-viruset

Det har aldri vært mange pasienter fra regjeringen innlagt på sykehus på...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *