Jens Betterhawk ble stoppet av en falsk-positiv test

  • Følg uttak og pressekonferanse i videofeltet over saken.

Norges fotballforbund (NFF) bekreftet søndag kveld at de vil sende B-laget til Nations League-kampen mot Østerrike på onsdag for å sikre lagets seier og opprykk til A-divisjonen.

Etter isoleringen av det opprinnelige laget ledet av Erling Brad Hollande og Martin Edegard da visekaptein Omar Elaptelloy testet positivt for koronaviruset fredag ​​13. november, vil U21-landslagsstjernen Leif Kunner Smerud lede det nye norske landslaget.

Smurfledet lag mot Østerrike, levert klokka 11.00. Hele laget spiller i utlandet, med unntak av vikingenes veteran Perisha, som tidligere led av koronasykdom.

De tre andre spillerne som tidligere ble diagnostisert med koronainfeksjon, Jens Betterhawk, Martin Edegard og Morton Thorsby, er ennå ikke relevante.

Falsk positiv test: Jens Betterhawk fikk ikke delta i Østerrike på grunn av falsk positiv koronatest. Foto: Wither Root / NDP
Falske positive modeller: Jens Betterhawk fikk ikke delta i Østerrike på grunn av en falsk positiv koronatest. Foto: Wither Root / NDP
Se også

– Jens Better Hedge gjelder ikke på grunn av falsk-positiv test. I følge Morton Thorsby har han lidd av koronavirus i lang tid, mens det for Martin Edegard er en samlet vurdering der han konkluderer med at Madrid er best.

Både skuffende dager og skadehistorikk blir sitert som argumenter i den samlede vurderingen, noe som betyr at Ekdart ikke vil være en del av den norske troppen mot Østerrike.

Her er Norges nye lag mot Østerrike:

Keepere:
Hver Christian Broadweed (Diggergarden)
Anders Christianson (Saint Killoys)

Forsvarere:
Andreas Windheim (Sparta Brock)
Andreas Honch-Olson (agent)
Ruben Gabrielsen (Toulouse)
Julian Ryerson (Union Berlin)
J ர்க rgen Schjelwick (Odense)
Daniel Granley (Alborg)

Midtbanespillere:
Sondre Transstad (Witts)
Tobias Burkeet (Bruntbee)
Frederick Ulvestad (Diggergarden)
Christian Thorstweight (Genk)
Hogon Evgen (AZ Alkmaar)
Christopher Askiltson (Samptoria)
Chaos Zahid (APOEL Nicosia)
Mats M ல்ல ller Dohley (Zenk)

Tips:
Wheaton Perisha (Viking)
J ர்க rgen Strand Larson (Groningen)

READ  Matbutikker | Mange butikker har ulovlig åpning: - Hvis vi er stengt, mister vi kunder hvis andre har åpne butikker

Flertallet av det norske laget er landslagsdebutanter, mens Mats M ர் ller Dohley er den spilleren som har flest A-landskamper for Norge med sine 23A-internasjonale kamper.

Smerud bekrefter at spillere som Tokmak Nuen, Sten Creedbust, Per Eagle Flow, Joe Here Berkett, Nova Holm og Ulrik Yettergard Jensen også passer, men har ikke klart det av en rekke årsaker.

Full nedleggelse i Østerrike

Det nye norske laget må først reise til Cartermoine fra sine respektive klubber i sine respektive land, og før de alle reiser til Wien, må de gå til et hotell på flyplassen for å være en del av NFFs infeksjonskontrollregime. NFF sier at prosjektet er godkjent av Helsedirektoratet og Helsedepartementet.

Strenge inngangsregler i Østerrike er grunnen til at det norske laget ikke kan reise direkte til Wien som ønsket av NFF. Den østerrikske regjeringen innfører en fullstendig nedleggelse av samfunnet fra tirsdag. Dette betyr portforbud, lukkede butikker og begrensninger på hvor mye som kan samles inn i et privat miljø.

Trinn: Christian Thorstweight og Hagon Evgen. Foto: NTP Scanfix
Fremgangsmåte: Christian Thorstweight og Hagon Evgen. Foto: NTP Scanfix
Se også

Kampen mellom Østerrike og Norges “nødlandslag” vil fortsatt spilles foran tomme tribuner. Det europeiske fotballforbundet (UFA) har imidlertid bekreftet at onsdagens kamp ikke blir berørt. Østerrike slo Nord-Irland 2-1 søndag kveld, tre poeng foran Norge. De norske fotballmestrene kan slå dette laget hvis Østerrike taper med to mål eller mer.

Norge kan vinne med ett mål hvis de scorer flere mål enn østerrikerne vant 2-1 i motsatt oppgjør på Ulewal stadion. Innringers løsning bestemmer lagets absolutte målforskjell, med Norge som scorer åtte pluss mål mot Østerrike i tre kamper i en spesiell klasse.

Fungerende trener Leif Kunner Smerud er spent på at den nye treneren blir med på det norske landslaget.

READ  Los Madberg: - "Barman" avslører kjæresten til vinneren

– Å få opp et team er en spennende prosess, og det har blitt et godt team. Smerud fortalte på en pressekonferanse mandag at han var fornøyd med måten spillerne svarte på.

– Til tross for en spesiell oppføring, ser jeg frem til å møte spillerne, som har svart med stor velvilje for å hjelpe landslaget i en krevende situasjon i en forvirrende situasjon. Nå forbereder den seg på å bygge en god prestasjon mot Østerrike, sier Smerud.

– Dette krever rangeringer, men vi er glade for å kunne spille denne kampen både sportslig og uten hensyn til UEFA og våre forpliktelser til turneringen der vi deltar. Kameratene og deres klubber har en meget gunstig posisjon til å stå i kø på kort varsel for å avslutte denne kampen, legger generalsekretær Paul Bijerketvet til.

Spillerne som nå er tatt ut møtes i Oslo. De reiser deretter sammen med charterfly til Østerrike på tirsdag.

Written By
More from Jakob Leif

PSG Nådeløs Manchester City – VG

(Paris Saint-Germain – Manchester City 1-2) Kevin de Bruynes innlegg gikk rett...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *