Jesse Cave: Sønnen til “Harry Potter” -stjernen (2 måneder) er innlagt på sykehus

I slutten av oktober kunngjorde “Harry Potter” -stjernen Jesse Cave (33) det Hennes tredje barn hadde kommet til verden, Sønn Abraham «Pam» Benjamin. Det kom ut på Instagram.

Cave er mest kjent for sin rolle som Ron Wesleys Kling Girlfriend Lavender i de populære “Harry Potter” -filmene.

“Veldig intens, men det var bena hennes gjennom hele svangerskapet. Det var en veldig annen opplevelse sammenlignet med mine tidligere fødsler,” skrev 33-åringen.

“Harry Potter” -stjernen og komikeren Alfie Brown har allerede sønnen Tony (6) og datteren Margot (4).

“Det var veldig ydmykende, skummelt og utenfor min kontroll. Vi er for tiden på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er nå et trygt sted for ham,” la skuespilleren til.

Veldig seriøs: I oktober i år fikk Senecis al og kjæresten Miken en liten forelder. En YouTube-video de forteller om fødselshistorien er tøff.
Se også

Ble innlagt på sykehuset

Nå, noen måneder senere, deler Cave triste nyheter om sin lille sønn. På Instagram ser du et bilde av stjernesønnen som ligger i en sykehusseng.

Mange medier dekker nyhetene, inkludert Sky News.

“Jeg så meldingen låst fra et isolert rom på sykehuset. Mitt stakkars barn lider av korona. Han har det bra, men heldigvis er de våkne og forsiktige,” skriver han i innledningen.

“Det er veldig kraftig og smittsomt, så jeg håper folk vil være ekstra forsiktige de neste ukene. Jeg vil ikke at dette skal være starten på et nytt år for familien min. Jeg kommer ikke tilbake til sykehuset når som helst snart etter hennes traumatiske fødsel,” fortsetter han.

Skuespilleren ber også tilhengerne sine om å be for at sønnen skal komme seg raskt. Han påpeker også at han har blitt sterkere og eldre siden de sist var på sykehuset.

“Kjærlighet og gode tanker til alle,” avslutter han innlegget.

Innenfor idéfeltet kommer det støtte og den to måneder gamle gutten ønsker en god bedring.

Tilsynelatende: Katrina Flatland og Harold Doblook deler klipp fra fødestuen på podcast-episoden “Open Journal”. Video: Red Carpet
Se også

Vær åpen om morskap

Siden fødselen har skuespilleren ofte oppdatert sine følgere om livet som ny mor. I desember delte hun utfordringene med å holde sønnen matet med andre.

“Hvis Instagram-profilen min er for skinnende. Han sover slik, hvordan kan jeg sitte så lenge jeg kan etter å ha matet ham slik at han ikke kaster den igjen,” var en av det han skrev.

Hvis du lurer på hva som skjedde med genseren min (som var min favorittgenser fordi den sier ‘følelsesmessig utmattet’), nå som jeg har fått en flekk fra blåbærsmoothien, kan jeg ikke fjerne den. (Bonus foreldre tips: Si farvel til myke boller og prøv å spise mens du ammer) », fortsatte hun.

Ærlige bilder: Te brohom kjent fra “Paradise Hotel” er en ny mor. Her deler hun ærlige bilder av kroppen sin etter at hun ble født. Video: Instagram / Red Carpet
Se også

Den første datoen endte med graviditet

Som nevnt har Jesse Cave og Alfie Brown til sammen tre barn. De to hadde allerede møttes i 2012, men et år senere begynte de ikke å date.

Den første datoen resulterte i den første graviditeten.

Foreldre til tre barn: Her ble Alfie Brown og Jesse Cave filmet under en filmvisning i 2016. Foto: James Curley / REX / NTB
TREBARNSFORELDRE: Her ble Alfie Brown og Jesse Cave filmet under en filmvisning i 2016. Foto: James Curley / REX / NTB
Se også

– Jeg vet ikke hva som ville skjedd hvis jeg ikke hadde vært gravid den kvelden, men jeg hadde trodd vi hadde gått på en annen date, som skuespilleren tidligere hadde sagt om deres første date, ifølge den danske avisen. B.D..

READ  Storbritannias konkurransetjenestemenn er bekymret for det massive oppkjøpet av Adewinda eBay-datterselskap

Men da de klarte å ønske de andre barna velkommen to år senere, var deres lykke kortvarig. Ti uker etter fødselen gikk paret hver til sitt. Senere fant de imidlertid hverandre igjen, og på utsiden ser de ut til å være lykkeligere sammen nå.

Les mer: – Å bli mor er en flott reise

Written By
More from Jakob Leif

– Du vet ikke hva du snakker om – Viji

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery + -ekspert Joachim Johnson...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *