Joe Biden – – truer landet vårt

New York (DOCLAD): Skammer du deg ikke? Under en tale på National Constitution Center i Philadelphia tirsdag kveld lokal tid, sa Biden til republikanerne som ønsker å stramme valgloven.

Over hele USA prøver republikanske statslovgivere å gjøre det vanskeligere å stemme. I følge Fiden har 17 stater allerede vedtatt 28 slike lover, mens det er 400 andre lover. Republikanerne sier at de vil ha lover for å forhindre omfattende valgsvindel etter presidentvalget, som Trump hevder ble stjålet fra ham.

Det er imidlertid ikke gitt noen bevis for at Trump tapte som følge av omfattende valgsvindel. Tvert imot har ingen valg i amerikansk historie ennå blitt fullstendig utforsket.

Absurd: Onsdag sammenlignet Russlands president Vladimir Putin bøtene som ble pålagt i etterkant av Capitol Hill med forfølgelsen av russiske motstandere. USAs president Joe Biden virker “absurd”. Video: Abby
Se også

– For guds skyld

– Stå opp og hjelp for å forhindre en felles innsats som undergraver valg og retten til hellig avstemning for Guds skyld. Skammer du deg ikke? Sier Biden.

Fram til tirsdag kveld hadde Biden stort sett ignorert mange av Trumps angrep og beskyldninger i et forsøk på å gjenopprette en slags disiplin i Washington D.C. Men under talen angrep han Trumps påstander om at valget var stjålet fra ham.

Biden påpekte at flere deltok i dette presidentvalget enn noen gang før. Han påpeker også at utbredte påstander om butikktyveri er blitt avvist av lokale butikkmedarbeidere, statlige lovgivere og mer enn 80 dommere. Meningsmålinger ble avholdt i Arizona, Wisconsin og Georgia uten å endre resultatene.

En gang til: President Joe Biden talte til kongressen torsdag kveld 29. april, “Amerika er tilbake.” Video: Abby
Se også

– Å utfordre resultatene og stille spørsmål ved valgets integritet er tydelig for alle: Ingen valg har ennå blitt fullstendig gransket eller satt til så høye standarder. Det er den store løgnen: en stor løgn, sier Biden Yahoo News.

READ  Britney Spears - - Jeg drar!

Publikum heiet entusiastisk over det tydelige angrepet på Trump, som nekter å akseptere nederlag.

– Hvis du taper i USA, godtar du avgjørelsen. Du følger grunnloven. Du prøver igjen. Du kaller ikke fakta for “falske”, og så prøver du å rive opp det amerikanske eksperimentet fordi du er misfornøyd. Det er ikke som en politiker. Biden sier dette er egoistisk.

Spør europeiske ledere

Han mener holdningen til Trump og republikanerne prøver å nekte folket retten til å stemme.

– Det undertrykker, det er en fornektelse av fullt og fritt og rettferdig valg. Dette er den mest amerikanske tingen noen av oss kan forestille oss. De fleste FN. Biden sier at han ikke er veldig patriotisk.

Han sier at andre deler av verden følger med også. Selv deltok han nylig på G7- og NATO-møtene i Europa.

Kom tilbake: Da Donald Trump holdt et offentlig møte i Florida i går kveld, hyllet han ofrene etter at bygningen kollapset i Miami. Reporter: Julie Tron
Se også

– De spør meg: Vil det skje ordentlig? Sier Biden.

USAs president beskriver det som skjer som et angrep på demokrati.

– Forfølgere, de som selger frykt og de som selger løgner truer selve grunnlaget for landet vårt. Vi står overfor den viktigste testen for vårt demokrati siden borgerkrigen. Dette er ikke overflødig. På den tiden var sørstatene aldri i stand til å bli med i Kongressen. 6. januar gjorde opprøret. Jeg sier ikke dette for å skremme deg. Jeg sier det fordi du allerede må være redd, sier Biden.

Han lover nå at det amerikanske rettsvesenet vil bruke sin makt til å utfordre alle forbudte valglover i amerikanske stater.

READ  - Spreng Kongressen og drep så mange som mulig

Misfornøyde aktivister

For å forhindre velgerundertrykkelse, ber Biden Kongressen om å vedta For the People Act, som har som mål å stoppe spiring og skjulte penger i politikken. I forrige måned nektet republikanerne i senatet en gang å bringe loven inn i debatten.

Noen på den amerikanske venstresiden var imidlertid ikke fornøyd med presidentens tale. De mener han burde ha tatt grep for å fjerne det såkalte Philipster-systemet i Senatet, som nå lar republikanerne blokkere en ny lov selv om de er et mindretall.

– Vi har ventet i mer enn seks måneder på at presidenten skal holde en tale om demokrati. Er dette det de var i stand til å bringe? Du kan ikke stoppe republikanerne fra å angripe demokrati ved å kunngjøre velgere før 2022. Du vil tape. Vi vil tape. Vårt demokrati vil tape. Lederen for grasrotbevegelsen sier usynlig på Twitter som slutter å ta ansvar fra deg selv og fokuserer på å håndheve den fordømte loven Forsvarer.

Written By
More from Jakob Leif

Pave her i ruinene til IS – VG

Tidligere isby: Pave Frans ankom en nedslitt katedral i Mosul på søndag,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *