Jonas Kahr Store, munnstykke | Raymond Johnson ber alle i T-banen om å bruke en maske. Jonas Kahr lagrer ikke

Til tross for ordrer fra byrådsformann og partikollega Raymond Johansson, hadde ikke Labour-leder Jonas Kahr maske på trappetunnelen.

For tre uker siden innførte Oslo-ordføreren en ordre om bruk av bandasjer på offentlig transport i Oslo. Denne ordren gjelder vanligvis om morgenen og ettermiddagen, spesielt i tilfelle overbelastning.

– Vi opplever at bruk av masker fortsatt er lav, sa Johansson på en pressekonferanse.

Bruk en maske når du ikke kan holde en meter avstand fra medpassasjerene.

Les også: To av tre nordmenn er positive til masker

Alle burde være det

– Det betyr faktisk at alle må ta med seg en pakke om bord, sa Johansson. Stair la ikke merke til dette tydeligvis. Som bildet viser, sitter Labour-lederen uten maske. Dette bildet er tatt tirsdag morgen mellom Winter Station og Junction Majorstua Station.

Butikken fører Frognersetter-linjen mot sentrum.

Henrik (Netavicense kjenner personens fulle navn) forteller Netavision at han ankom Slumdale-stasjonen klokka 07.20. Han fant at Labour-lederen brøt rengjøringsordren, mens hans medpassasjerer fulgte Raymond Johanssons forespørsel.

Les også: Labor Crisis Measurement: Worst in History

Alle hadde på seg en maske

– Jeg vet ikke om alle i T-banen fulgte denne linjen, men alle jeg så i bilen min hadde på seg en maske. Ster er ikke den eneste med det. Jeg synes det var litt gøy, jeg satt bare der og ble sittende fast, men det dyttet meg bort.

– Så du noen reaksjoner fra andre passasjerer?

– Nei, men det ville blitt filmet i utlandet, svarte Henrik og måtte dermed stabilisere situasjonen. Han sier Stair prøvde å dekke seg ved å ta et skjerf rundt nesen og munnen, men det ble fjernet da han leste avisen. Skjerf blir ikke anerkjent som en anerkjent maske under koronainfeksjoner.

READ  Møtes i følge norske anmeldelser

Mange passasjerer

Behovet for masken er spesielt aktuelt ved overbelastning. Henrik sier at han kan overholde 1 meter-regelen mot Majorstova stasjon, men ikke fra Majerstova, mot sentrum.

Men butikken la heller ikke bandasje på en seng som var tungt kapret. Henrik bekrefter at det var betydelig flere passasjerer i Majestet under de regnfulle og kalde Oslo-morgenene.

Og som om det ikke var nok: Under Stairs t-banetur til sentrum kommer partikollega Raymond Johnson over Mandipular-linjen med en rekke påminnelser til passasjerene via høyttaler. Så Labour-lederen brydde seg ikke.

I en SMS til Netavision skriver Stair at dette er en glipp, og han er virkelig lei seg.

I lommen på innsiden

Stair skriver at han vanligvis bruker maske på alle turene med offentlig transport og alltid har masker i ansiktslommen.

“I dag byttet jeg til regntøy før jeg dro hjemmefra. Jeg la ikke merke til at ansiktet mitt ikke var bundet før jeg gikk inn i T-banen. Så jeg fant et sted hvor jeg kunne holde nok avstand fra andre,” sa Stair i en SMS.

Ruteren minner oss om at infeksjonskontroll er primær og individets ansvar. Hvis du ikke kan holde en avstand på 1 meter med offentlig transport, oppfordrer de alle passasjerer til å følge bystyrets ordre for en pakke.

Les også: Ny meningsmåling – Nå mister Stair velgere til de fleste partier

Ikke første gang

Dette er ikke første gang butikken i metroen blir rammet av dårlig vær. I januar i år ble han tatt under billettkontroll. Han ble deretter stoppet på Sortinggate-stasjonen uten gyldig billett.

– Søknaden min fungerte ikke, DN som tilfeldigvis fanget denne hendelsen.

READ  Hamilton i oppdateringer: - Definitivt ikke nok - VG

– Så du fikk betalt?

– Ja. Når jeg trykker på knappen for å betale, fungerer det ikke. Likevel fikk jeg en tiltale, og Stair forsvarte seg. Ifølge DN gjorde Labour-lederen det på stedet.

Sters visepresident Hadia Tajik ble stoppet i 2017 i T-banen uten skikkelig billett. Tajiks forklaring den gangen var at hun hadde glemt å kjøpe billetter.

N.R.K. I 2018 brøt Ster trafikkreglene mens han satt på mobiltelefonen mens han kjørte bil.

Written By
More from Jakob Leif

Forfatter av boken om drapet på Tina: – Det kan være vanskelig for politiet uten tilståelse

Fredag ​​ble en mann i 50 -årene funnet myrdet av Burkit Dengs...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *