Joshua King Everton – VG

Interesse: Joshua King (til høyre) er fortsatt en Bournemouth-spiller. Her fra et møte med andre på landslaget Alexander Charlotte i november. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Southampton og Bournemouth har vært i samtaler med Norges stjernespiss Joshua King, 29, men spillerens lønnskrav forblir uendret. V.G. Han bekrefter at han valgte Everton like før midnatt norsk tid.

Publisert:

Både BBC og Sky Sports rapporterte sent mandag kveld, så sørg for å sjekke det ut om papirene går.

Ingen offisiell bekreftelse på overføringen er mottatt ennå, men VG sa at BBC og Sky Sports ‘informasjon var riktig.

I følge The Athletic var 29 år gamle Everton-manager Carlo Ancelotti en av hovedårsakene til å velge Mercedes-klubben. Journalist David Earnstein skriver at den italienske manager King var overbevist om at Everton var det beste valget.

To timer før overgangsfristen tirsdag kveld rapporterte VG at King Bournemouth hadde akseptert et tilbud fra både Everton og Fulham. Så det er opp til spilleren å velge og bli enige om en klubb personlig.

En time før overføringsfristen ble King fortalt av VG at han ville forlate Bournemouth tirsdag kveld, men den endelige avgjørelsen om dette Hvor Ikke tatt ennå.

Premier League-klubben Southampton klarte å avdekke spilleren mandag morgen i samtaler om å ta King på den siste dagen i overgangsvinduet.

King har tidligere vist at han holder posisjonen i Premier League med 48 mål på 161 kamper.

I forrige overgangsvindu var han nær å bli overført til West Ham, men Bournemouth takket nei til alle bud. I januar i fjor ba Manchester United på ham, men selv da avviste Kings Club flyttingen.

READ  Romeo Beckham: - Berømt sønn vekker oppmerksomhet

Sjekk den siste episoden av VGTV-programmet Chilli Season:

Written By
More from Jakob Leif

Sagosan ødelagt i historisk Champions League-seier:

THW Kiel 33-28 Barcelona Se kampoppsummeringen ovenfor! De norske landslagsspillerne Sander Sokosen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *