Katherine Charland og Andreas Holk: –

For en måned siden var Sea and Here tidligere supermodell Katherine Charland (41) og ektemannen Andreas Holk (50). Tre år senere fant de hverandre igjen.

Paret ble gift i 2006 i Stavanger domkirke, men ikke i september 2018 Brudd er et faktum. På den tiden sa Charland at de hadde splittet seg som venner. De har en sønn, Leon.

Verken Holco eller Charlando vil kommentere gjenforeningen i begynnelsen av juni, men nå sier sistnevnte at han har kommet tilbake til sin tidligere plass i den siste episoden av Camille Podcast. Id் Tomgangssammendrag Med journalist Kersty Gwam og psykolog Rockhnhill Bang Ness.

Star Meet: Katherine Charland møtte president Donald Trump i 2004 da hun ble kronet til Miss Universe. Det var slik. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Peterson. Foto: Khair Homnes. Ansikt: Se og hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør
Se også

Nytt forhold

Charland forklarer på podcasten at han raskt kom seg ut av boblen han hadde vært sammen med Holc i 15 år. Rett etter splittelsen inngikk de to nye forhold på motsatte sider.

– Da var vi på avstand fra hverandre. Vi klarte å samarbeide veldig bra med Leon [ …]. Det slapp kanskje litt akkurat nå, men det ble mer og mer intenst, og til slutt var det så bra, men jeg kunne aldri slutte å tenke på hva jeg hadde, kanskje det gikk litt raskere. Jeg hadde aldri vært i et nytt forhold, og jeg hadde følelser for eksen min at det gjorde alt så mye vanskeligere, sier Charland åpent.

41-åringen har ødelagt forholdet han var i etter en periode uten å vite hva han skulle gjøre. Så oppdaget han at han måtte gjøre det som var riktig for ham.

Alt stresset bidro til henne Gikk inn i en depresjon i fjor sommer, Noe som Charland åpent har uttalt mange ganger før, inkludert da han publiserte sin selvbiografi i fjor høst.

Oxytrauma: Det var stor dramatikk på gården da en okse med navnet “Sondre” angrep deltakerne.
Se også

– Utrolig tøft

Charland slet med å bryte med den nye kjæresten sin, men brøt til slutt forholdet. Det var et valg han bare tok for seg selv, sier han.

– Det var utrolig vanskelig, men jeg tok et valg, og hva valget var valgte jeg selv, først og fremst. Så valgte jeg å gå tilbake til Andreas, sier han på podcasten.

Charland blir så spurt om hvordan de gjenforenes.

– Hele tiden følte jeg at jeg hadde følelser for ham, men jeg vet ikke om han var eks fordi vi var gift eller om det var trygt. Jeg kunne ikke finne det. Jeg tror han hadde de samme følelsene, svarer hun.

I mellomtiden var det en avgjørelse mellom Holk og hans nye kjæreste.

Charland hadde en lang samtale med eksen. I samtalen fant de ut at de begge følte det samme, så de bestemte seg for å gi forholdet en ny sjanse.

Barr og Hear har ennå ikke lyktes i å få en mening fra Charland og Holk.

2005: Andreas Holk og Katherine Charland i 2005, et år før de ble gift. Foto: Nut Falch / NDP
2005: Andreas Holk og Katherine Charland i 2005, et år før de ble gift. Foto: Nut Falch / NDP
Se også

Lukt

I september 2018 ble gapet mellom Charland og Holger offentlig kjent. Bekreftet skilsmissen til Seog Hør.

– Vi delte oss som venner. Utover det har jeg ingen mening, Sa Charland den gangen.

I fjor møtte Sea and Here den tidligere supermodellen “Du skal ikke tro at du ikke har noe” angående publiseringen av selvbiografien, Som ble utgitt høsten 2020.

I boken sier Sirland åpent at bruddet med Holk var et av temaene, og at splittelsen bidro til en depresjon sommeren 2020.

READ  Johnson Vaccine - NRK Urix - Mulig problem med utenlandske nyheter og dokumentarer

– Stopp kroppen sa. Jeg hadde en separasjon, jeg var utmattet og orket ikke mer. Hvis du blir så vant til stråling at du har gjort det hele livet, er fallhøyde best når du ikke lenger kan gjøre det, sa hun til Seog Hgr.

Les mer: – Veldig lav kontakt

Written By
More from Jakob Leif

Beklager Martin, Sverige er så bra – VG

Beklager Martin, Sverige er så mye bedre Dominer: Martin Edegord var strålende...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *