Kathy Griffin: – Dele mørke nyheter med fans

De Amerikansk skuespiller og komiker Kathy Griffin (60) Han er mest kjent for sin sprudlende personlighet og munter underholdning, for ikke å snakke om de mange kontroversielle uttalelsene han har kommet med i karrieren.

Nå kan imidlertid stjernen levere enda mørkere beskjed til sine følgere.

– Jeg røykte aldri

I et åpent innlegg på Twitter avslører Griffin at han har lungekreft.

– Jeg må fortelle deg noe. Jeg har kreft. Jeg skal opereres for å fjerne halvparten av venstre lunge. Ja, jeg har lungekreft selv om jeg aldri har røkt, åpner stjernen.

Han sier at fremtiden ser enda lysere ut og at sykdomsperioden vil være håpefull.

– Legene er veldig optimistiske fordi det er første etappe og blir i venstre lunge. Etter dette vil det ikke være mer cellegift og strålebehandling, og pusten vil fungere normalt. Jeg må komme tilbake om en måned eller så, skriver hun mer.

Griffin sier at effekten hadde vært veldig annerledes hvis han ikke hadde blitt vaksinert mot korona -viruset.

Avslutningsvis appellerer han til fansen:

– Vennligst gå til fastlegen. Det kan redde livene deres.

Dette er imidlertid ikke stjernens første møte med den tragiske sykdommen.

I 2014 døde storebroren i en alder av 63 år, etter en lang kamp med kreft. I 2017 60-åringen sa at han klippet håret over det hele Til minne om søsteren, Som kjempet for livet mot kreft.

Martin spedalskhet: Martin LeBroot åpner på “One Evening Globe” på TV2-programmet om sin kreftramte søster. Video / TV2
Se også

Kontroversiell kvinne

Griffin fikk sitt gjennombrudd på 90-tallet med et halvtimes stand-up-show på det amerikanske medieselskapet HBO. Denne gangen fikk hun også en rolle i TV -serien “Sudden Susan” Brooke Shields (56).

Komikeren har blitt sett i tidligere film- og TV-hits som “Fresh Prince of Bell-Air”, “Voices in Seanfield” og “Pulp Fiction”.

Ikke bare er hun en filmstjerne og komiker, hun er også en mester i LGBTQ + -samfunnet og har glidd mot kjendisansikter ved mange anledninger. Tidligere amerikansk førstedame Melania Trump (51).

60-åringen er ikke i tvil om at han tidvis har levert kontroversielle kamper.

Tydelig tale: Caitlin Jenner kommenterte nylig et kontroversielt lovforslag i USA som forbyr trans barn å delta i spill med kjønnet de identifiserer seg med, noe som har fått flere til å se røde ut. Video: NTB, TMZ, Dagbladet TV. Foto: AB Photo / Damien Dovergens, fil
Se også

Griffin har tiltrukket seg oppmerksomhet mange ganger i livet. I 2017 mistet han jobben sin på CNN etter å ha tatt et falskt, avskåret hode USAs tidligere president Donald Trump (75).

Mange reagerte hardt på Griffins Twitter -stunt. Når hun så tilbake, angret hun på det og slettet Twitter -profilen sin. Imidlertid ga han ut en video der han angret på å ha brutt linjene.

Sa Griffin i et intervju Daily Telegraph Hun mottok dødstrusler etter en kontroversiell kamp.

Les mer: Så vennen min døde: – Han ropte navnet mitt

Written By
More from Jakob Leif

Lønnsfest på Oslo skole – Ny oppsigelse:

Minst ti personer ved en utdanningsinstitusjon i Oslo har trukket seg de...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *