Kaus Seth løper av banen etter et bittert tap – VG

CONSTO ARENA (VG) (Mjøndalen – Stabæk 0-1) Mjøndalen fikk hjelp av Christiansund, men klarte ikke å gjøre jobben hjemme. Etter kampen forlot kaptein Christian Kaus Seth banen uten å snakke med pressen.

Mjøndalen lekte med kniven i strupen, men klarte ikke å straffe St பெ peck. Derfor var det mye frustrasjon blant Mgentalen-spillerne da dommeren eksploderte sist. Christian Kaus Seth orket ikke å snakke med journalister etter nederlaget og forlot banen etter kampen, sa klubben VG.

Emil Bohinen spilte 52 sekunder da Stoke tok ledelsen. Begynnelsen på en drøm for gjester – en lignende drøm for Mjøndalen, som er truet av utvisning.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

– Dette er en forferdelig start. “Vi berører det ikke før han setter ballen i nettet,” sa MgEntalen-trener Vagard Hansen VG.

– Du kjeder deg. Vi starter i rødt to kamper på rad. Dette er utilgivelig, og jeg forstår ikke hvordan vi klarer det, sier midtbanespiller Marcus Nakim.

Bohinen, som mottok ballen fra Sami Skyte utenfor sekstenmeteren, trakk Isaac Duvame og plasserte Sosha McCann godt.

– Jeg får noen sekunder på å lade. Da er det ingenting å tenke på, spesielt i begynnelsen av kampen. Jeg hadde en god hit – det er en god følelse som beskriver stoppspilleren.

Poengsummen var avgjørende for Stopbeck. Da Stromscott tapte sin kamp søndag kveld, var Magentalen fortsatt fire poeng unna kvalifiseringen.

Les mer

Jubileumsuke for filialen: – Vi er veldig sterke

Kalt til straff

27 minutter senere sendte han et frispark til toppen av sekstenmeteren. Gustav Walswick traff et innlegg i hånden, men dommeren fikk det ikke eller anså det som ikke straffbart.

READ  - Første gang jeg klødde i beina - NRK Games - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

– For meg var det som en hånd, men jeg var nesten hundre meter unna. Hvis det er straff, er det bittert og patetisk, men vi har et annet fokus, sier Hansen.

Nakim er mer trygg i saken sin.

– er klart. Men det er mange situasjoner der ballen er i hånden under kampen. Jeg er ikke smart for den regelen. Han kaster neste scenario, uten å vite hvordan systemet fungerer. Det er 50/50 om de blåser det eller ikke, mener han.

Les mer

Klimastunt vekker oppmerksomhet: – Dette er god komedie

Selvkritikk Bohinen

Mjøndalen begynte umiddelbart å prøve å snu kampen og var det beste laget etter å ha scoret målet. Men til tross for at de hadde mye ball den neste halvtimen, klarte de ikke å gjøre mye av en stressende situasjon.

– Grunnspillet vårt er bra, men vi kan ikke skape nok muligheter. Det er vårt problem. Post rutenett og gateway, i det minste ikke våre skudd. Vi treffer sjelden mål og holder ballen så lav, sier Hansen.

– Vi kan ikke nå målet med ballen. Dette er så frustrerende. Med unntak av det første scenariet, gjør vi en utrolig god kamp, ​​men det hjelper lite når ballen ikke når målet, legger Nakim til.

Les mer

Bellegrino reduserte Stromskotte – savnet viktige poeng i kampen nedenfor

Etter pause ble Christiansunds gjennombruddsaksjon mot Godzilla kunngjort på Emendalen, og det var et inspirerende hjemmelag. Men det vil ikke være imot en velorganisert stopbeck.

– Det blir en defensiv kamp, ​​og det er utrolig skuffende at vi feiler mentalt. Vi tror vi vil forsvare 1-0 om et minutt, og det vil være fotballindusert selvransakelse, ”sa Bohinen, som kunne heie på tre poeng til.

READ  Reserve Keeper - NFF betaler VG for sin egen flytur

Det er fire runder på rad denne sesongen. I neste serierunde møter Steph Valerenka. Mjøndalen drar til Haugesund.

B.S. Du ser alle kampene i Eliteserien Vise (Redaksjonelt samarbeid).

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Advarsler “Gratis Britney” protest utenfor USAs ambassade i Norge – VG

Diskuterte: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Dette betyr...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *