Keeper Mjøndalen mister hodet etter rødt kort:

Mjandalen – Haugesund 1-1

Se sammendraget i spillnyhetene over!

Med bare ti minutter igjen før onsdagens Ibrahimovic Wadzie spiller i onsdagens møte på Eldsirian, fikk Majondale-keeper Sosha McKenzie et direkte rødt kort fra dommer Guy Eric Stein for å ha slått Hawksunds Ibrahim Wadzie ned.

På dette tidspunktet ble Makhani sint og identifiserte Wadji med skytingen.

– Jeg er ikke enig med McCann, som filmet Wadji. Wadji så ut til å ha mistet beinet og balansen da han hoppet. TV2s fotballekspert Eric Husekleb sier dette ikke er et forsøk på filming.

– Det røde kortet er helt feil. TV2s fotballekspert Jesper Mathisen sier at han ikke er på beina.

Irani erkjente seg ikke skyldig etter kampen.

– Han prøver å rydde meg, men jeg er ikke i nærheten av ham. Han er på settet. Du kan spørre ham om han er ærlig. Ingen forbindelse, sa McCann til DePlay.

Hard hånd machani

I den turbulente situasjonen som oppstod etter situasjonen, presset McCann Benjamin Tideman Hanson i halsen med stor styrke. FKH-spilleren gikk nedoverbakke.

– Etter den impulsen avsluttet McCann sesongen. TV2s fotballekspert Jesper Mathisen sier det var relativt vanskelig.

– Han er veldig tøff. Du kan si at Hawksund-spilleren falt veldig lett, han skulle ikke ha gjort det, men McCann mistet hodet fullstendig, og Hussekleb fulgte etter.

Bare minutter før avskjedigelsen ble Sondre Liset lurt av et straffespark. I stedet fikk Mjøndalen-spilleren gult kort og vil savne den avgjørende kampen mot Start With Isolation i helgen.

– Det er vanskelig å estimere (situasjonen til McCann og Watzie), men det gule kortet Licet fikk er helt falskt. Det slår oss hardt. Han er den viktigste spilleren for oss. Det er mulig å løse den gule fargen i den, den er helt hårvoksende, sa Emelands kaptein Christian Kaus til Seth Dipley.

READ  - Denne spillkonsollen er utmerket

– Ikke nok til Eliteserien

Jesper Mathisen retter hard kritikk av turneringslederen.

– Guy Eric Stein er ikke nok til å dømme Elite-serien. Han gjorde mange farlige feil. Mj Mndalen sliter med å etablere sin plass i Eliteserien. De tok 1-0 ledelse, burde hatt en god sjanse for å få straff og en 2-0-poengsum, men det gjorde de ikke. I stedet drar vi til Liszt Start i helgen, sier han.

– Guy Eric Stein hadde veldig svake kamper i starten av denne sesongen. Her kan han ødelegge sesongen for Mjøndalen. Det handler endelig om mye penger, jobber og så mange andre ting. Mjøndalen er i store, store problemer. For en seier vil det være veldig lyst. De begynner å vinne i helgen. Stein har gjort denne oppgaven mye vanskeligere, fortsetter TV2s fotballekspert.

Mj placendalen har nå tre poeng opp til Stromscotset i kvalifiseringen, pluss ett mindre spilt spill. Det er fem poeng å begynne med.

Last minute løsning

Nettopp Liseth satte opp 1-0 ledelse for Mgendalen med tittel midtveis i andre omgang. Frederick Palleson Nutson utlignet kampen til 1-1 med to minutter igjen av reguleringstid.

– Jeg var på rett sted til rett tid, ikke noe mer enn det. Mjøndalen kom hit for å kjempe, og de gjorde det i 90 minutter, sa Nudsen til Dplay.

Mot starten kom begge Steen Asmundsen og Liseth ut med isolasjon for gule kort, mens Sosha McCann ble suspendert for avskjed. Også Ole Amund Swein ble skadet i onsdagens kamp.

Hawksund er åttende på tabellen etter onsdagens kamp.

Written By
More from Jakob Leif

Stella Tennant: – Avslører dødsårsaken

Nyheten kom rett før jul Supermodellen Stella Tennant er død, Noen dager...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *