Kim Kardashian og Kanye West:

Nylig har det vært mye spekulasjoner i om ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) var nær å bryte opp.

Paret skal ha brukt mer tid de siste månedene, nå bekrefter kilder det TMZ Det er en avgjørelse mellom dem, de må skilles.

I følge DMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen må godta distribusjonen, og begge stjernene må være åpne for å samarbeide med barn.

Det ser også ut til at stjerneparet har inngått en ekteskapskontrakt sammen, og begge parter er langt fra enige.

Opplysninger: Ryktene sier at Kanye West forrådte Kim Kardashian West med YouTube Jeffrey Store. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffrey Starr
Se også

Dokumentene som ble levert av den berømte advokaten Laura Waser nevnte ikke datoen for separasjonen. Datoen anses fortsatt som upassende, ettersom overtredelsen allerede er godt dokumentert i nyhetene og på sosiale medier. “

Profilpar

Samme dag som realitystjernen Kim Kardashian fylte 33 år, landet Kanye West på det ene kneet Hun er gift I 2013. De to hadde vært sammen i halvannet år, men var fortsatt gode venner.

Året etter ble de kunngjort som rett gift, og ble over tid et av Hollywoods høyeste par.

Siden ekteskapet har Nord (7), St. (5), Chicago (2) og Salme (1) fire barn i samlebåndet.

Det er imidlertid ikke helt sikkert at de to vil havne sammen. Kardashian hadde sagt før Det er! Nyheter Mange var skeptiske til forholdet.

– Alle sa til ham: «Du kan ikke være sammen med henne. Hun er en reality-stjerne. “Hun kommer til å ødelegge livet ditt,” sa han.

Opptreden: Det er dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en viktig melding til Chris Jenners kjæreste Corey. Video: TV2.
Se også

Mange kommentarer avskrekket imidlertid ikke Vesten, og det er trygt å si at han alltid vil gå sine egne veier – både personlig og profesjonelt.

READ  Traumetap overrasket eksperter. Djokovic forklarer hva som skjedde nå

– Han sa: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke, fortsatte 40-åringen.

Turbulent ekteskap

Det siste året har det vært mange tegn og spekulasjoner om at profilparets bryllup ikke bare er en dans av roser.

40 år og vest Fjoråret gikk med et utfordrende år, Sensasjonelle Twitter-rapporter kombinert med en kontroversiell valgkampanje – fra Kanye – fanget mye kolonneplass.

Resultater: Realitetsserien “Keeping up with the Kardashians” nærmer seg slutten. Her er noen høydepunkter i prosjektet. Video: Hue (TV2 Sumo) / Red Carpet
Se også

Ryktene om et turbulent forhold ble faktisk satt i gang mot Vesten Brøt under valgkampmøtet I delstaten South Carolina i juli i fjor. Der trodde 43-åringen at hun og Kim hadde abort mens de var gravide med datteren North.

“Jeg drepte nesten datteren min,” sa han fra åstedet.

Etter en stund ble Kanye gal på Twitter. Han kalte blant annet svigermor Chris Jenner for “Chris Jong-un”, med en klar henvisning til Nord-Koreas toppleder Kim Jong-un. I tillegg skrev West At han skulle være skilt Kona.

Kim Kardashian hadde tidligere tatt avisen i munnen og snakket åpent om utfordringene i Vesten på sosiale medier, men nå etter sju år av ekteskapet har de gått hver til sitt.

Emosjonelt traume: I den nye traileren til Netflix-serien “My Next Guest with David Letterman” fetter Kim Kardashian tårer mens hun snakker om et smertefullt tema. Video: Netflix
Se også
Written By
More from Jakob Leif

Eksperten mener at han ser en forbedret trend i Israel:

– Vi ser nå to hovedtrender. Enten har vi bekreftet en jevn...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *