Kim Kardashian West: – – Jeg savner deg så mye

Denne helgen Kim Kardashian West (40), Kanye West (43) Skilsmisse. Dette bekreftet motsatt bevis TMZ.

I følge det populære nettstedet ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen må godta distribusjonen, og begge stjernene må være åpne for å samarbeide med barn.

Det viste seg også at stjerneparet hadde inngått en ekteskapskontrakt sammen, og at begge parter var langt fra enige.

Delt på: 19. februar kunngjorde DMZ at Kim Kardashian og Kanye West skilte seg. Carolyn Pederson, en kjent korrespondent for Doug Platt, kommenterte. Video: Christian Roth Christensen
Se også

Hyller sin avdøde far

Ingen partier har ennå kommentert skilsmissen, men realitystjernen delte et innlegg på Instagram mandag kveld.

Dette innlegget handler imidlertid ikke om rapperen, men hans avdøde far Robert Kardashian.

“Gratulerer med dagen pappa! Jeg feirer deg hver dag, men i dag feirer jeg deg enda mer. Jeg har mye å fortelle deg. Etter alle disse årene ringte jeg telefonnummeret ditt for å se om noen faktisk har svart. Jeg kan virkelig ikke tro Jeg husker det. Fortell meg snart i et drømmebesøk “, skriver han innledningen.

Kan du alltid sende meg et skilt i form av disse symbolene / fuglene vi alltid snakker om?! Jeg savner deg så mye », fortsetter hun.

Reality-Ready? Superstjerner Kendall og Kylie Jenner stilte for det som så ut til å være “Paradise Hotel”. Sannheten vil bli en annen med 99% sikkerhet. Video: Red Carpet
Se også

– Du savner deg selv hver dag

Bildet viser Kim med faren og søsknene Courtney (41), Klose (36) og Rob Kardashian (33) og har allerede mottatt mer enn en million likes.

I Instagram-historien delte firebarnsmoren flere bilder med faren fra ung alder.

Reality Stars lillesøster Klose delte også et Instagram-innlegg med en video av faren sin.

“Gratulerer med dagen pappa. Jeg savner deg hver dag. Alle her savner deg. Jeg vet at du er et flott sted, men det har aldri vært enklere. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg,” skriver han.

Kim, Courtney, Klose og Rob mistet faren i ung alder, og Robert Kardashian døde i 2003. Det ble nylig avslørt at han hadde savnet sin far, O.J. Kjent som Simpsons forsvarer (73), er flott.

Da Kim Kardashian fylte 40 i fjor Imidlertid mottok han en spesiell gave fra Kanye West. Realitystjernen har delt denne gaven med over 206 millioner følgere Instagram.

Hologram: Da Kim Kardashian West fylte 40 år, presenterte Kanye West sin avdøde far et hologram. Video: Kim Kardashian / Instagram
Se også

“Et hologram fra himmelen. For bursdagen min ga Kanye meg den mest gjennomtenkte gaven i livet mitt. En spesiell overraskelse fra himmelen. Min fars hologram “, skrev han i begynnelsen.

“Det er så tro mot naturen, vi fylte den med så mange tårer og følelser om og om igjen. Jeg kan ikke engang beskrive hva det betyr for meg og søstrene mine, broren min, mamma og mine nære venner å oppleve dette sammen, “han skrev om Reality Star-gaven.

“Tusen takk Kanye for dette livslange minnet,” la han til.

Emosjonelt traume: I traileren til Netflix-serien “My Next Guest with David Letterman” fetter Kim Kardashian tårer mens hun snakker om et smertefullt tema. Video: Netflix
Se også

Forholdet var skeptisk

Som nevnt nådde nyheten om at Kim og Kanye skal skille seg offentligheten først i helgen. I følge DMJet ble det imidlertid ikke nevnt noen separasjonsdato i dokumentene som ble levert av den berømte advokaten Laura Waser.

Det var først i 2014 at stjerneparet ga hverandre sitt ja, og etter bryllupet kom fire barn, Nord (7), St. (5), Chicago (2) og Salme (1), til samlebåndet.

For å bli skilt: Nyheten kom i helgen om at stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West blir skilt. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
Atskillelse: Nyheten kom i helgen om at stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West blir skilt. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
Se også

Det er imidlertid ikke helt sikkert at de to vil havne sammen. Kardashian hadde sagt før Det er! Nyheter Mange var skeptiske til forholdet.

– Alle sa til ham: «Du kan ikke være sammen med henne. Hun er en reality-stjerne. “Hun kommer til å ødelegge livet ditt,” sa han.

Mange kommentarer avskrekket imidlertid ikke Vesten, og det er trygt å si at han alltid vil gå sine egne veier – både personlig og profesjonelt.

– Han sa: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke, fortsatte 40-åringen.

Svar: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så lett når datteren hennes også er i Nordvest.
Se også

Det siste året har det vært mange tegn og spekulasjoner om at profilparets bryllup ikke bare er en dans av roser.

40 år og vest Fjoråret gikk med et utfordrende år, Rapporterer Sensasjonell Twitter med en kontroversiell valgkampanje – fra Kanye – som fanger mye kolonneplass.

READ  Astrogenogen - Stopper bruk av vaksine
Written By
More from Jakob Leif

Rana Grooper kaster seg ut i aksjemarkedsbølgene

Rana Grooper går offentlig etter henne med stjerneinvestorer og en prislapp på...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *