Klar for finalen – Viji

Super: Kjetil Borch vinner sitt semifinaleheat og er dermed klar for finalen. Foto: J ன் rn Steiner Telebeck

Tokyo / OSLO (VG) Dette er ikke akkurat tilfellet for Norway Rovers under sommerlekene. Men torsdag kveld ga Norges siste håp om fred, Kajil Porsche (31), det etterlengtede løftet da det kom til finalen i single -scullene.

Publisert:

– Han har alltid vært min favoritt, spurte landslagssjef Johan Floyd VG om han har vært veranda -favoritt i OL -finalen fredag ​​kveld, norsk tid.

– Det blir i morgen, insisterer Porsche til Viji.

På spørsmål om hva han synes om finalen og fienden, svarer Porsche:

– Vanskelig å si, avhengig av omstendighetene. Det blir så stramt som helvete.

– Alt skal være fleksibelt. Du kan ikke tenke deg et triks for å låse deg inne. Jeg har tenkt på denne finalen i fem år, så det er flott å være her nå, sier Porsche.

Porsche forbereder seg på finalen i singelen, og landslagstreneren ga Floyd et etterlengtet løft – og den perfekte bursdagsgaven. Den norske treneren er 54 år i dag.

Etter Olaf Duffdes olympiske farvel B-finale og avsluttet med tårer Og Gull -håpefulle Christopher Bron og R. Strandley toppet med en jevn trend mot målstrekenKjetil Borch er Tokyos siste norske fredshåp.

Vi var uheldig, men det var representativt for hvor vi er, sier landslagssjef Johan Floyd, som setter pris på hvordan Porches håndterte lagets massive fall. Porsche sier selv til pressen at stemningen var fin, til tross for omstendighetene.

READ  Koronavirus i Norge: - Åpner mandag for andre aktiviteter

– Det var en god situasjon, jeg forstår ikke helt. Det var litt krisehåndtering og så var vi gode lagkamerater og støttet hverandre. Så var det kjøttet, rørene, vitsene og latteren, slik skulle det være, sier Porsche.

I semifinalen torsdag kveld gjorde 31-åringen en kort prosess med rivaler i sterk vind.

– Høres ut som vi forventet. Han er i voksende form, sier treneren i ni år.

Mannen som vant gull ved VM og EM 2018 tok flere år og tok umiddelbart ledelsen fra spor tre. Han tok ledelsen og tok førsteplassen med tiden 6.42,92 – halvannet sekund fra Mahe Tristales OL -rekord.

Olaf Duffte og mange andre fra det norske rolleløpet var i ferd med å fortsette havnenes semifinale. Under lekene i Rio de Janeiro 2016 vant Porsche den olympiske bronsemedaljen i double med Duffy.

På plass: Olaf Tufte (med maske og hvit hette). Foto: NTB

På vei til finalen vant Porsche I begge første forsøk Og I kvartalet. Selskapet kom seg tilbake til semifinalen-og 31-åringen fra Dansberg kan bli den største gullgraveren.

Oliver Zeitler, det første EM- og VM -vinneren siden 2019, har ikke droppet favorittmerket sitt nøyaktig siden han endte på fjerdeplass – og fant dermed en løsning på B -finalen.

Det andre semifinaleheatet ble vunnet av greske Stephanos Endoscos, som var veldig nær Portugal i tide for de andre rundene. Danske Swerry Nielsen er også klar for finalen.

– Møt grekerne i en test på gadgeten. Jeg tror at grekerne allerede ville slå ham. Så han har en fordel i dingsen, mener Floyd.

Ntouskos sendte et lite skudd i retning Porsche: han var tre tideler av en olympisk rekord, 1,3 sekunder bedre enn grekerens 6,41,61 Porsche.

READ  Fredagens "Lindmo" -sending avlyst - VG

Det siste feltet ser slik ut:

I Gazette er Porsche, Tamir Martin, Minto Grisconis, Stefanos Ndoskos, Sverre Nielsen og Alexander Vyasovkin.

Finalen finner sted fredag ​​kveld klokken 14.45 og sendes på Eurosport Norge og Discovery +.

Written By
More from Jakob Leif

Morhat Amdavuni – Reagerer på sjokkerende scener:

Den franske langløperen Morhad Amtavuni gikk viralt av feil grunner da han...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *