Klar for nye utfordringer – VG

Final Ready: Gajah Road har allerede den siste billetten, men Feel Again vil presentere sitt bidrag til semifinalen førstkommende lørdag. Foto: Hagon Mosvold Larsen, NDP

Fire nye artister er satt til neste lørdags MGP-semifinaler. Gajah Road vil også gi sitt forhåndskvalifiserte endelige bidrag. Les VGs anmeldelse av sangene nedenfor!

Publisert:

Dor Martin Bee vurderer bidragene førstkommende lørdag. Fire deltakere til den siste billetten er Big Daddy Carsten, Dine, Emmy og Ole Hartz.

Den forhåndskvalifiserte Ghaza Road huskes kanskje best fra “The Voice” i 2017, da han gjorde alle dommerne til en blind audition.

Les mer

Rally for MGP Final: – Jeg siktet mot gull

Rod presenterer sin “Feel Again” -låt i helgen. Han studerer detaljhandelsledelse ved BI og jobber med låtskriving. Nå har han sluttet seg til MGR gjennom låtskrivere som kom gjennom NRK og MGP.

De er Magnus Martinson, Mirjam Johanne Omdol, Andreas Gjon og Erica Dahlan.

VGs terningkast er her:

Les mer

Blowing Mafia for MGP Final: – Utrolig fett

Big Daddy Carsten: Smil

Sang / melodi: Carsten Doll Marcussen, R. Nachet og Paul Kawsla Sverdsen

Big Daddy Carston Foto: Julia Maria Knockstadt, NRK

VGs terning viser 4 poeng

Arendal rapper Carsten Marcussen presenterer seg med en solfylt sang i MGP-universet. Veldig delikat. Man må være rimelig kul for ikke å erkjenne gleden over det “glade essensen av” smil “.

Så vidt jeg kan forstå er dette første gang på lenge at Big Daddy Carsten har valgt engelsk. Og – betydelig mer interessant – større.

Det er heller ikke original på noen måte – spesielt siden refrenget minner om andre positive og useriøse, enkle popper. Da er det ikke noe originalt i latter, men det er vanligvis veldig effektivt.

READ  Mann siktet etter mistenkelig død - VG

Big Daddy Carsten leverer sterkt på festing, glede og ukritisk spenning.

Spis: Eier deg selv

Sang / melodi: Christian Inbriksen, David Thullin og Tina Mathewsen

VGs terning viser 3 poeng

Daglig Foto: Julia Marie Knockstadt, NRK

Spennende Michael Jackson Year “Out of the Wall” Pop Funk. Heldigvis var forrige uke en mye bedre blåserbruk enn Kettle Stoken. I tillegg til et formål som er angitt i teksten, i stedet for å kopiere.

Resultatet er enda nærmere den tidligere artisten. Tina Mathews (17) er ukens yngste deltaker og ukens mest interessante sanger. Medforfattere Christian Inbriksen og svenske David Thullin bidro til en sang.

Dessverre blir det hele glatt og glemmelig. Hvis Dine slår til med lignende danseferdigheter som førte ham til «Norske Talenter» og MGBJ, vil det være veldig hyggelig live ved enhver anledning.

Emmy: «Witch Woods

Sang / melodi: Olly Agros, Elsa Saleswick, Morton Frank

VGs terning viser 3 poeng

Emmy Foto: Zoya Mary Knockstadt, NRK

Denne ukens Alan Walker utmerkelser, og er den andre deltakeren denne uken med erfaring som MGPJR-deltaker. “Witch Woods” tilbyr en orientalsk dråpe og fleksibel og morsom sanger. Emmy Christine Guttlesrood Christiansson (20) viser smarte intensjoner med låtskrivere (inkludert den tidligere indieduoen Elsa & Emily’s Elsa Selleswick).

Ambisjonen om å lage en skummel og sexy dansepop vil ikke fungere i usignerte ører og hoder. Det kan være spesielt obligatorisk, men den gaplignende fellen som plasseres feil virker så gøy når du bare hører på sangen.

Vi håper det skjer noe fantastisk her under TV-sendingen.

Ole Hartz: “Vi er Norge”

Sang / melodi: Rain Melby von Vleit, Eric Nass, Ole F.

VGs terning viser 1 poeng

Ole Hearts Foto: Julia Marie Knockstadt, NRK

Her går vi fra det misforståtte feilriffen til nivået med tekstløshet.

READ  Alan Walker, Lord and Postcropicate - V.G.

Visst, det er også viktig, men vær så snill: et forsøk på satirehalois om at landet kommer i mål foran alle, “Hei, vi har olje” er ikke et anmeldernummer for de som hater å le.

Partymusikksjangeren har sine egne beundringsverdige egenskaper, og må i sin dristige impuls være bitter. Her sparker du åpne låvedører med utdaterte stereotyper i tre lange minutter.

Nesten en tror at “vi Norge” vil reise til Rotterdam, så Norge vil bli utvist fra Eurovision for alltid.

Written By
More from Jakob Leif

Norge fyrer ytterligere 1600 – E24

Norge vil si opp 1600 ansatte og fly 15 av sine 21...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *