Koker internett med spesielle detaljer

Morsomme par Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44) er kjent for å gjøre narr av alt på sine sosiale mediekanaler. Reynolds ‘erfaring som førstegangsvelger i USA var ikke noe unntak da de postet.

Skuespillerparet Han ble nylig kritisert for å være vert for bryllupet sitt, Men nå har “sladderjenta” -stjernen og mannen hennes gått sammen for å oppmuntre unge til å stemme i årets valg.

Kjent fra Marvel-filmen “Deadpool” og den kommende “Free Guy”, mottok Reynolds sitt doble statsborgerskap i 2018 Fox News.

Født i Vancouver, er stjernen nå en amerikansk og kanadisk statsborger. Dette betyr at han kan stemme i årets presidentvalg.

bevis er: Kylie Jenner kastet tidligere klær på Instagram, noe som bidro til et overraskende resultat.
Se også

Paret er ikke alene om å spre nyhetene fordi mange kjendiser kjører store bølger, noe som oppfordrer tilhengerne til å stemme på seg selv. Tidligere Kylie Jenner (23) Spør tilhengerne sine på sosiale medier om de er registrert for å stemme.

Takk kone

I “Deadpool” -stjerneposten beskriver han opplevelsen han fikk da han først stemte som amerikansk statsborger.

Hun innrømmer at det var skummelt å miste jomfrudommen som førstegangsvelger, men påpeker at det til slutt viste seg å være en fantastisk opplevelse.

Reynolds avslutter med å skrive tittelen: “Jeg er litt sliten nå, men stolt. # Stem Tidlig. I dette tilfellet har alle i USA et insentiv til å stemme tidlig.

I innlegget takker han også sin kone for at hun gjorde opplevelsen så “forsiktig og kjærlig” for første gang.

bevis er: Kylie Jenner kastet antrekkene sine på Instagram tidligere denne uken. Dette bidro til et overraskende resultat.
Se også

Falske designer sko

Livlig kastet seg, mens han viste sine kunstneriske kvaliteter til 27,5 millioner følgere.

READ  Ukraina - NATO skremmer: dramatisk omstilling

Han oppfordret sine supportere til å stemme tidlig i årets valgkamp. Men i motsetning til mannens Instagram-bilde dukket det opp et par mørkebrune, høyhælte sko på skuespillerens bare føtter.

Dette er ikke vanlige hæler fordi Lively bare malte en del av den velkjente, røde kristne hummeren i bunnen av skoen. Dette vakte noen morsomme reaksjoner fra fansen.

Hollywood-stjernen, som åpenbart kan kjøpe den virkelige tingen, valgte å tegne dyre designersko.

Årsaken til skuespillerens valg om å spille i filmen er foreløpig ukjent, men det spekuleres i at stjernen ikke vil utsette sine bare føtter for verden.

Det er et nettsted med navnet Wikipedia Du kan søke etter bilder av føttene til norske og utenlandske kjendiser. På nettstedet kan brukere legge ut stemmer fra “vakker” til “stygg” så vel som “bra”, “OK” og “dårlig”.

Kjærlighet ved første blikk: Rosemary og Eds online datoer får global oppmerksomhet etter å ha deltatt i showet “90 Days Future Wife: 90 Days Ago”. Video: Red Carpet / Display
Se også

Reagerer på stunt

Kommentarfeltet er fylt til randen når fans gjør narr av Hollywood-stjernens malte sko.

Skriver Instagram-konto.

“Se på beina hennes, hun har tegnet hæler. Jeg elsker henne,” skriver en annen.

Ikke bare på Instagram kommenterte fansen skuespillerens kunstneriske evne. Mange Twitter-innlegg har også nevnt kunstverk.

“Kan noen fortelle meg at jeg ikke er gal, og at Blake Lively tok et bilde på et par hæler på dette bildet?” Skriver en på Twitter.

“தானே Selve Photoshop Blake Lively Shoes?” Stiller et annet spørsmål om.

READ  Den nye varianten er demonstrert i Trondheim

Etter at kommentarene kom, tok Lively meg til Instagram-Story for å invitere meg til en stilling på det berømte motehuset.

Jobbsøknad: I teksten til historien skriver han: “Imponerende CV på grunn av etterspørsel” og viser nedleggelsen av tvilsom kunstverk.
Se også
Erfaring: Lively spør om de leter etter ansatte ved Fashion House-laben, og sier hun har god erfaring med å tegne på bare føtter. Foto: Skjermbilde fra Instagram
Se også

For å vise kontrasten over det globale motehuset designet hun ikke bare en, men to par brune hæler.

Bildene over viser hans “imponerende CV.” Han sa også med spøk at Yin er en del av, og han gjorde det åpent klart at designersko er en del av komedie.

Les mer: – En forferdelig skam

Written By
More from Jakob Leif

– Hvis du teller de lovlige stemmene, vinner jeg lett – VG

Donald Trump snakker med publikum for første gang siden valgkvelden i Washington...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *