Kompatibel med Govit-19 – VG

Kulturbar i landet: Hans Carter Gran bodde i landlige omgivelser i kommunen. Palmhelgen ble han invitert til utstilling på låven. Foto: Dor Christiansen

Gran (VG) kommuneoverlege R. Logan sier at de mottok obduksjonsrapporten fredag ​​etter at Corona-fornekter Hans Christian Carter døde.

Publisert:

Etter at Carter døde, ble det ifølge borgmesteren funnet at han hadde en korona, og den første obduksjonsrapporten var i samsvar med Covit-19.

– Foreløpig rapport sier noe om makrofunn: slim i store luftrør og luftveier, tung lunge kompatibel med Govit-19 og Govt-19 funn. Logan sier at det samlede bildet vil komme to måneder senere, ifølge politiet.

Carter, som var et kjent navn i konspirasjonssamfunnet, Døde tirsdag 6. april hjemme hos ham.

I slutten av mars holdt Carter en begivenhet om eiendommen sin i Gron, og nå kjører flere kommuner infeksjonsovervåking etter å ha testet for viruset etter at han dør. Ordføreren beskrev tidligere og ba om å oppdage epidemien:

– Vi vet at miljøet der han er medlem, benekter at Covit-19 er en reell sykdom og en trussel mot koronasamfunnet.

Ordfører Randy Eag Thorsen og kommuneoverlege R. Logan. Foto: Harold Hendon

Gran kommuneordfører Randy Eck Thorsen (Ap) bekrefter overfor VG at de mandag rapporterte hendelsen 26. mars til politiet for brudd på smittevernregler. I løpet av denne tiden ble arrangementer i kommunen forbudt.

– Det er viktig å rapportere, og deltakelse er ulovlig. Dette er en forbudt hendelse. Eag Thorsen sier vi var på et strengt nivå da denne festen fant sted.

– Når politiet mottar en anmeldelse, er det lett for dem å gjøre fremgang fordi detektivene ikke har andre verktøy enn å snakke i telefon. Det har vært en krevende jobb for dem.

READ  Tidslinje for aksjonærer med tilleggsprodukter før utgivelsesfristen - E24

Søndag sa kommunen at en kvinne i 70-årene deltok på Carters arrangement Døde med Corona.

Har du noen tips om saken? Kontakt VGs presse.

– En sterk indre sirkel

Mandag sier Lugen at de har kommet langt med å overvåke infeksjonen etter hendelsen. En gammel mann fra Whaler i Astfold sier at han innrømmer at det var 7-8 personer.

– Ordføreren sier det kan være en sterk indre sirkel på disse møtene med 60-åringen i Granz.

– Selv om det er veldig aktivt i spor av epidemier, er det nødvendig å påpeke at kommunen mener at vi har kontroll. Vi håper å ha et rimelig godt syn.

Et mindretall av deltakerne i Carters arrangement var lokalbefolkningen.

I tillegg til mannen fra Valerie, innrømmet to ofre fra Ascar å være i mengden. Ordføreren sa at en person fra Jevnagar også var til stede på arrangementet.

– Da er vi litt mer usikre på en person i Oslo. Jeg tror vi har formet sirkelen som var i mengden 26. mars på en måte.

Municipal High: – Forvrengte ideer

– Vet du om koronamistanker i denne sammenhengen i din kommune?

– Jeg har bodd her i 24 år og ante ikke at vi hadde et slikt miljø i Gron. De fleste ble overrasket. Det ser ut til å være et lite, lukket miljø, som for det meste består av disiplene utenfra, Central Vigan, sier Logan.

– Er dette et farlig miljø som du kan se?

– Jeg vil ikke si det. Etter min mening har de forvrengt ideene. Jeg har før og etter mottatt mange e-poster med rare anklager. Så jeg tror det ville være farlig å overklare dette: dette er bare et lite scenario som er veldig hektisk.

READ  - Du vil savne dypt - NRK Urix - Utenlandske nyheter og dokumentarer

Ordføreren sier de ikke vet hvor mange nære kontakter Carter hadde etter skaden. Vitner sa imidlertid at han flyttet til lokalsamfunnet i dagene før og etter hendelsen.

– Men det er vanskelig å verifisere.

Ordfører: Vi må møte forskjellige tilnærminger med et åpent sinn

Ordfører Randy Eag Thorsen mener at vi som samfunn skal møte forskjellige tanker og holdninger med et åpent sinn, men samtidig prøve å få så god og etterprøvbar informasjon som mulig slik at konspirasjonsteorier ikke utvikler seg.

– Intensitet er viktig fordi kampen mot coyote er basert på tro, og vi ser hvor vellykket dette skivearbeidet har vært, som har fungert over hele landet bortsett fra i veldig store byer, der det har blitt veldig forvirrende.

– Vi føler oss kanskje ikke veldig trygge nå når det gjelder smitte tilfeller i kommunen vår, men ordføreren sier du ikke skal ha for mange mennesker som ignorerer det før det eskalerer.

Written By
More from Jakob Leif

Truer med å saksøke Trump-administrasjonen – VG

Tydelig samtale: New York statsadvokat Ledia James vil ikke akseptere at New...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *