Koronautbrudd i Northampton – sønn (2) offer:

Nesten 50 personer har blitt smittet med koronavirus i og rundt Stot kommune de siste dagene i utbruddet som startet i Northford.

Den to år gamle sønnen til Don Refwick, en av de første som fikk diagnosen sykdommen, skriver at han ble smittet i barnehagen. NRK Westland.

Obwick har rapportert til statskanalen om rykter som har sirkulert i Nortford de siste dagene. Folk burde lure på hvem som er berørt og hvorfor – hun vil dele seg sterkt.

– Jeg synes det er veldig uheldig at det er sånn, og jeg synes folk skal være åpne. Derfor går jeg ut nå og sier at vi er et av ofrene, forklarer Refwick til Doclad.

Mot “Corona Shame”

Gjennom epidemien har rykter spredt seg og såkalt “koronaskam” har blitt rapportert av mange over hele landet. Denne sommeren Sa Helseminister Bent Hai fryktet at ydmykelsen ville føre til færre rettssaker.

– Det er en vanskelig ordutveksling nå, og jeg frykter det vil være veldig vanskelig å forhindre epidemien, sa han under en regjeringens pressekonferanse i juli.

Synd og skam har aldri hjulpet mot en smittsom sykdom før. Tvert imot insisterte han.

Refwick føler ingen skam, og mener, som Hay, at det er helt unødvendig.

– Det er det jeg vil rapportere – Det er ingen skam å være smittsom. Uansett hvilke forholdsregler du tar, kan det skje med hvem som helst. Det er en epidemi, sier han.

Fram til torsdag kveld hadde Refwick en redusert allmenntilstand. Han ble testet for viruset onsdag og har nå fått en positiv respons på testen. Så hun og sønnen er begge i isolasjon.

READ  Hackerne målrettet først drivstofftilførselen. Så gikk de for å servere biff.

Kommunen er høyt opptatt av entusiasme

Thomas Winken Weldt, overlege i Stot kommune, sier det har vært mye snakk blant innbyggerne i Docladette den siste tiden.

– Jeg har inntrykk av at det har skjedd mye snakk. Å skylde på eller prøve å identifisere hvor infeksjonen kommer fra er en naturlig reaksjon. Min motivasjon er at vi skal være rause mot hverandre og at folk skal ha tro på menneskene som jobber i det.

I et stort miljø er det veldig vanskelig å overvåke hver person, insisterer den overordnede.

– Forholdene her er veldig små, det snakkes lett, hvem er ofrene, eller som har vært her eller der, sier Vinken Weldt, og kommer med en viktig forespørsel:

– Vi skal ikke skylde på oss selv for å være smittet. Ikke bare sprer det rykter, det får også folk til å legge merke til sine egne symptomer med svært alvorlige konsekvenser. I stedet for å peke på hverandre, bør de ta hensyn til hverandre.

Written By
More from Jakob Leif

Donald Trump – Trumps møte med putemillionæren vekker oppmerksomhet

Fredag ​​ettermiddag lokal tid ble Mike Lindell, grunnlegger og venn av Trumps...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *