Koronavirus: – Solberg berørte: – Veldig trist

Nylig har vi sett nye tilfeller av infeksjon og død som følge av Govit-19 på sykehjem i Windoford, Etswall, Bergen, Tromen, Lillestrom, Nesodon, Perm og Oslo.

Villa Scar Wallstodt sykehjem i Etswall er det nest mest berørte sykehjemmet noensinne. Alle innbyggerne ble rammet, og ni innbyggere døde. Under den første bølgen ble sykehjemmet i Bergen verst rammet. Totalt døde 18 av de 24 berørte beboerne.

Få til: I denne modellen vil du se hvordan du kan forhindre koronainfeksjon. Marte Nylacan Helset / Doppleted TV En idé fra Dawkens Nyheter.
Se også

Berørt

På spørsmål om hva han synes om at vi igjen opplever utbrudd og dødsfall på sykehus i Norge, rørte statsminister Erna Solberg tydelig da han svarte på Duckblatt.

– Jeg synes dette er veldig trist. Dette er trist for alle pårørende, men også for de som jobber i bedrifter og de som har prøvd å opprettholde god smittevern. Det er veldig vanskelig å forhindre at sårbare individer møter sårbare individer uten å bli oppdaget, fordi vi ønsker å opprettholde eldre personlig og tett – ikke i fulle infeksjonskontrollverktøy, men til Soulberg Dog Plate og fortsatte:

– Folk tilbringer livet utenfor arbeid, i normale omgivelser, med barn og andre. Derfor er det vanskelig. Jeg tror vi må ha respekt for de som jobber med det og de som er ansvarlige for det.

COVID-19: Dette er symptomene på koronaviruset som har sirkulert siden desember 2019 i Kina og over hele verden. Det ser ut til at utbrudd forverres under graviditet og hos barn. Kilder: WHO, FHI, NHI og Helsenorge.no FORTSATT FOTO: NTB Scanpix. Video: Bytt ut hjulet.
Se også

– Vær forsiktig

Solberg sa at han hadde ringt Villa Scar Wallstod og Etswall kommune denne uken, og at han forsto at dette påvirket de ansvarlige. Han sa også at metodisten dro hjem i vår.

– Jeg tror vi må sørge for at vi ikke løper på jakt etter de ansvarlige. Den har en organisasjon – Norsk helsestyre. Vi må ha litt respekt for at dette anses som veldig vondt og vanskelig for alle som jobber med det, for de ansvarlige og for alle pårørende.

READ  Djokovic kommune går fra gult til rødt etter nye epidemier - NRK Innlandet - Lokale nyheter, TV & Radio

– Hva er hovedårsaken til at de ikke klarer å beskytte de mest sårbare på dette tidspunktet?

– Gjennomgang av enkeltsaker fra Helsetilsynet bør vise dette. Jeg synes det er viktig å få en profesjonell anmeldelse, svarte Solberg og fortsatte:

– Jeg vil minne deg på at det var mange mennesker som trodde at det var gjort feil i Metodisthjemmet, men da kom Helsetilsynet og sa at de fulgte de infeksjonsbekjempelsesreglene som gjaldt på den tiden. Vi må sørge for at eksperter på dette feltet kan vente på at vi skal gjøre deres vurderinger.

Når: På denne måten kan vaksinen, som er under utvikling, stoppe koronaviruset. Video fra AP. Reporter: Marte Nylocan Hellset / Duplisert TV. 17.03.2020.
Se også

Høye inngrep

Da grep helseminister Bent Hai inn.

– Jeg mener det er viktig at vi ikke gir opp ideen om at vi generelt sett ikke lykkes på dette området. Med den veiledningen vi har, faktisk i Norge, har vi hatt en enorm suksess med å beskytte de som er sårbare, sa han til Hi Duck Plate:

– Når smitte er høy i samfunnet, er det viktig at vi vet at risikoen ikke kan elimineres. Og så kan noen, uansett hvilket selskap det er, ikke gjøre det. Det er ikke nødvendig for noen å gjøre en dårlig jobb. Men en ting er at når infeksjonen i samfunnet øker, øker også risikoen fra tiltakene vi har innført.

Hai avsluttet med å understreke at handlinger bør være proporsjonale.

– Det vil alltid være en utveksling i å beskytte mot smitte, men samtidig har ikke livet gått så langt som å være uhåndterlig for de som bor i selskaper, slektninger og de som jobber der.

READ  Rosenborg ønsker å spille i 6000 Eliteserier - bare 600 tillatt på grunn av Corona - NRK Trendelock - Lokale nyheter, TV og radio
Written By
More from Jakob Leif

Høyt norsk mutasjonsvirus påvist i Norge – VG

Søke etter mutasjoner: I FHIs laboratorium analyseres viruses RNA med genetisk maskineri....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *