Korrupsjonsscener i League 1: Fans angriper banen

Med en drøy time igjen til kampen mellom Nice og Marseille, treffer den franske stjernen Dmitry Boyd en flaske fra Nice -fans.

Også før innvandringen berømmet den flasker og andre gjenstander.

En sint Boyd svarte med å kaste flere flasker mot Nice -supportere. Etter hvert tok fans av hjemmelaget banen. Da han kastet flaskene tilbake mot tribunen, skyndte de gode spillerne seg også til bukten.

Det var fullstendig kaos på bakken i Alliance Riviera. TV -opptak viste Marseilles trener, sinte George Zomboli, som måtte stoppes av Boyd og andre fra gjestelaget.

Kampen ble stoppet, følgelig RMC Marseille -leder Pablo Longoria har gjort det klart at de fortsetter å nekte å spille. god morgen Marseille skriver at spillere har samme holdning.

Nær midnatt ble kampen gjenopptatt, og dommeren blåste kampen, men da var det bare Nice som var igjen på banen. Marseille nektet å fortsette å spille etter den voldsomme støyen. Så, Nice vil ha tre poeng.

Da kampen ble stoppet, tok Nice en 1-0-ledelse tidlig i andre omgang etter et mål fra danske Gaspar Tolberg.

Bare ett lag i læreplanen: Da det ble besluttet å starte turneringen på nytt, var det bare Nice -laget som landet på banen. Marcel nektet å fullføre kampen.

Bare ett lag i læreplanen: Da det ble besluttet å starte turneringen på nytt, var det bare Nice -laget som landet på banen. Marcel nektet å fullføre kampen. Foto: Valerie Hatch

– Vi bestemte oss for å ikke starte kampen igjen på grunn av sikkerheten til spillerne. Vi opplevde dette en gang i Montpellier og bestemte oss for å fortsette der. Det som skjedde i dag er helt uakseptabelt. Vi bør være et eksempel for fransk fotball. Dommeren sa at forsvaret ikke var godt nok og støttet oss, men bestemte at League 1 skulle avslutte kampen. Det er akseptabelt. Så vi bestemte oss for å ikke starte kampen igjen, sier Marcel -styreleder Pablo Longoria RMC.

RMC Tre Marcel -soldater skal ha blitt såret i opptøyet. Det er også bilder med tydelige markeringer på kroppene til spillere fra garderoben i Marseille. Nice forteller RMC at Jean-Claire Todipo og Justin Clueward ble skadet etter sammenstøt med Marseille sikkerhetsmyndigheter.

READ  Morhat Amdavuni - Reagerer på sjokkerende scener:
Written By
More from Jakob Leif

– Jeg er ikke fornøyd – VG

Strukturert: Henrik Christopherson er veldig frustrert over utstyrsproblemene han møtte i årets...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *