Landsmøte for konservative – Sterol-sjokk:

– Høyre visepresident Tina Bru roper at dette er helt absurd.

I det første fellesintervjuet ledet av denne konservative, brister latteren over beskyldningen om at statsminister Erna Solberg er sliten og lei.

På Teachman Library i Jarvica, Oslo, prøver flittige studenter å holde øye med lærebøker, men skal ikke distraheres av Daclauds intervju med Høyre.

– Fra noen som jobber tett med Erna, kan jeg forsikre deg om at energinivået ikke er lavt, fortsetter Tina Bru og ser på sjefen.

– Sliten og overtid

I sin tale på den konservative nasjonale konferansen så Solberg ut til å være «sliten og overarbeidet», og Labour-visepresident Bizner Schjarn kvalt seg med forsyningene sine.

Erna Solberg rullet øynene sakte.

– Et vanlig eksempel på hvor Ap er nå, sier han.

– Ap er mot regjeringen, de har ingen egen politikk. Da kommer de med unike egenskaper. Ap er tom for politiske ideer. I stedet for å snakke om hva de skal gjøre, snakker Stair om hva han skal snu på hodet.

– Jeg er sjokkert over at den viktigste saken som Stair tar opp er eliminering av fritt valg av behandling, sier Erna Solberg.

– Er du sliten?

– Inn.

Latter: Tina Bru, John Dor Sunner og Erna Solberg skal le når de viser til påstandene fra Labour Vice President Bj னர் rn Schjrn om at Erna er sliten. Foto: Torstein P / NDP
LATTERMIDLT: Tina Bru, John Dor Sunner og Erna Solberg skal le når de viser til uttalelser fra Labour Vice President Bj னர் rn Schjrn om at Erna er sliten. Foto: Torstein P / NDP
Se også

Gammel høyre

Mellom de to kvinnene sitter den konservativledede finansministeren og stedfortreder John Dore Sonar (H).

– Det er vanlig at Erna utsetter Landsmøtet for Høyre i lange helger. Fredag ​​er en arbeidsdag – ikke presset. Du kommer hjem på søndag. 17. mai fra mandag. Dette er ikke et tegn på å være sliten, sier han.

READ  Gjerdrum skred: Dette er situasjonen nå

Erna Solberg sier hun er fullstendig klar over å snakke mer om sin egen politikk enn om Ap.

– Jeg snakket alltid mye om politikken til Høyre. Tidligere var Høyre raske og skarpe. Det passer meg ikke, og folk liker det ikke heller. Så stoppet vi det og snakket om områder der det var alternative løsninger, sier Solberg.

– Selvfølgelig kritiserte vi Labour i noen henseender, noe som er naturlig, men i mindre grad, legger han til.

Viktige avgjørelser fra den konservative nasjonalforsamlingen:

– Skatter og avgifter: Høyre vil gjennomføre moderate reduksjoner i det totale nivået av skatter og avgifter og sikre at alle skattebetalere er skattepliktige.

– Formuesskatt: Høyre vil fjerne formuesskatten på arbeidskapital og fortsette å øke fradrag under all formuesskatt.

Arveavgift: Høyre sier ikke gjeninnføre arveavgiften.

– Grensehandel: Høyre går inn for å redusere avgiften på visse gjenstander som er utsatt for grensehandel.

– Politivåpen: Høyre sier politiet ikke skal åpne offentlige våpen.

– Lov om seksuell anskaffelse: For å forbedre situasjonen til sexarbeidere er Høyre for å fjerne forbudet mot kjøp av seksuelle tjenester.

– Sterkt øl i butikkene: Høyre er for å tillate salg av opptil 8 prosent alkoholholdige drikkevarer i dagligvarebutikker. Konservative vil også holde Winmonopolt åpen til klokka 20 og tillate spritsalg i butikkene til klokken 23.

– Oljepolitikk: Konservative vil påvirke evalueringen av olje- og gassaktivitet i Lofoten, Westerrelen og Sencha. På den annen side sa han at nasjonalforsamlingen hadde avvist en plan for å gjennomgå skatte- og avgiftssystemet for olje- og gassektoren.

– Elektrifisering: Konservative ønsker å legge til rette for kontinuerlig elektrifisering av norsk sokkel, men tar hensyn til landets elektriske tilstand og driftskostnadene.

READ  X-Dix til Oslo Spectrum - VG

– Equiner: Planen om å redusere Equinors statlige eierskap ble avvist av nasjonalforsamlingen.

– Elbiler: Opprinnelig de dyreste elbilene, vil fordelene med elbilen gradvis reduseres.

– Skattefritt: Høyre er for å opprettholde en skattefri plan.

– Frykt arbeid

I helgen bestemte Høyre nasjonalforsamling å oppheve sexinnkjøpsloven og si nei til offentlige våpen i politiet og å ha statlige aksjer i Equine.

Selv om Solberg insisterer på at det er viktigere å snakke om de konservative enn å snakke om Labour, kan hun ikke helt imøtekomme Doug Plats forespørsel.

– Hva er den største frykten etter valget – et Labour-parti som er avhengig av MDG eller de røde?

– Frykten er at Ap vil styre, sier Solberg.

– Det spiller ingen rolle om de trenger støtte fra noen, er det ille nok?

– Ap har allerede flyttet både politikk og retorikk til venstre, som er Norges feil oppskrift. Enten det er å multiplisere enten du er imot alt som er personlig med rødt eller alt som skaper verdi med MDG, er det som å velge mellom to onder.

WHO Vil du styre landet?

Men hvordan vinne man valget? KrF og Venstre kjemper mot forbudet, og Frp har ennå ikke funnet et skjema under Sylvie Listack.

– Ser det ikke for lyst ut?

– Det er viktig å huske at det tas mange beslutninger når folk tenker på sommerferie WHO De vil styre landet mer. Statsministeren sier at vi ikke har det dårligere enn i forrige valg, etterfulgt av Sonar:

– Ser man på valgkampen i 1993, økte de konservative til før sommeren, og rentene falt i august. Hvis du ser på 2017, trodde 95 prosent av oss at vi skulle tape. Vi vant. Finansministeren sier at mye kan skje fra mai til september.

READ  Final Fantasy XIV venter med nok en større utvidelse i høst

– Kan gjenåpning av samfunnet ha samme effekt som å senke renten i 1993?

– Jeg tror fokus vil skifte fra korona til politiske spørsmål. Jeg tror det vil være veldig viktig å skape flere arbeidsplasser i valgkampen. Vår policy er å skape privat sysselsetting i Norge. Jeg tror ikke dette er hendelsene som vil avgjøre valget, men Solberg sier at velgerne mener det er bedre løsninger de neste fire årene.

Written By
More from Jakob Leif

21 Ikke beregnet – NRK Oslo og Waikane – Lokale nyheter, TV og radio

Rundt klokka 16 onsdag kveld flyttet politiet inn i en rask gjørmeskred...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *