Langrenns trener Eric Myr Nossam lider ennå ikke av hjertesykdom

Norsk langrennscoach Eric Myrphosum er ikke smittet med koronaviruset. En ny test i finsk ruka viser at den første er falsk.

Forfriskende uttalelse: Landslagstrener Eric Myr Nossam i langrenn. Foto: Derje Pentixpi

Dette ble bekreftet av FIS-direktør Pierre Mignery Til NRK.

– Jeg fikk en melding om at den andre testen var negativ. Mignery sier til NRK at dette er veldig gode nyheter for Norge og oss.

Norwegian Sky Association bekrefter dette i en pressemelding torsdag klokka 11.56:

“Kontrolltesten utført av landslagstrener Eric Myr Nosam var negativ, og Kovit-19 ble ikke bevist.”

– PCR-testen tatt av Eric Myr Noss er nå bekreftet å være negativ. Dette betyr at den første antigentesten som ble tatt, betraktes som en falsk positiv. Eric er sunn og frisk uten symptomer. Vi har fått beskjed om at de finske myndighetene ikke har innført ytterligere restriksjoner på Eric eller resten, og vi kan planlegge å gå på ski over hele landet, ”sier landslagslege Einstein Anderson.

Dette betyr at trening og konkurranser holdes som opprinnelig planlagt for norske langrennsløpere i Ruga, Finland, avslutter Sky Association pressemelding.

Ikke alle norske langrennsløpere trenger å være isolert i 10 dager. De er satt til å starte verdenscuppremieren i Finland fredag ​​morgen.

Eric Myr Fossum ble, i likhet med alle andre norske idrettsutøvere og ledere, testet da charterflyet hans landet i Finland onsdag. DeretterOrske langrennstrenstest viste et positivt resultat I koronasykdom Govt-19. Dette kunngjorde Norwegian Sky Association i en pressemelding torsdag morgen.

Les mer

Landslagstrener tester positivt for corona – alle isolerte løpere

Therese Johak og Johannes Haasflat Globo møtte ikke opp på den internasjonale pressekonferansen klokka 12.00 i Ruka, Finland.

READ  Arkeologer oppdager 5000 år gammel brennevin i Egypt - VG

Ingen andre tilknyttet langrennslandslaget har testet positivt, heter det i uttalelsen.

– Vi venter på svaret på kontrolltesten og svaret på denne testen kommer om morgenen. Landslagslege Einstein Anderson sa at Nozum ikke hadde noen symptomer.

Les mer

NRK-eksperter etter en positiv test av treneren: – Glem “nødlandslaget” for Ruga

Sveriges landslagssjef Anders Bystrom var ute med svenskene på en skitest da han hørte om den positive koronatesten i Nozum.

– Dette er det du frykter før kamper. Sitt med hjertet i halsen. Hva om vi får noe på laget vårt? Bystrom sier det vil være en katastrofe for Norge Avsløre.

I forkant av responsen på kontrolltesten vil ingen av skiløperne kunne teste bakkene i Finland før starten av verdensmesterskapet på fredag ​​fordi de er i isolasjon, sa Sky Associations kommunikasjonssjef Cro Eat før motmeldingen angående Myr Nozums oppfølgingstest.

I følge FIS-direktør Pierre Mignery kan norske racere nå gå utfor i Ruga. Han bekrefter dette til NRK:

– Ja, det eneste problemet nå er at det ikke er noen klassiske spor. Men vi prøver å finne en løsning, sier Mignery.

Written By
More from Jakob Leif

Mann dømt for å ha underslått omkring tre millioner kroner – E24

Gokrim hevder at deler av utbyttet kom fra kompensasjonsordningssvindel. Publisert: Oppdatert En...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *